Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 17 май - Слънцето и Плутон зареждат мощно с жизненост


Понеделник, 17 май - Слънцето и Плутон зареждат мощно с жизненост


Тази сутрин, намиращите се в тригон Слънце и Луна, ще ни влияят като прилив на жизненост, енергия, инициативност, способност да постигнем нещо велико - всеки, в своята област. Това разположение ще се запази в продължение на два дни. Така че трябва да се възползваме от това благоприятно време. Освен това Плутон е разположен по такъв начин, че ще влияе на по-голямата ни увереност. Важно е да я използваме целенасочено и разумно.

За Овните целият ден ще е изпълнен с въпроси за решаване, но далеч от финансовото естество. Приоритет ще са близките им.

Телците през първата половина на деня ще имат главоболия как да изкарат повече пари и да не загубят спестяванията си.

За Близнаците този понеделник може да се превърне в ден за равносметка – както за обмисляне на постигнатото в различните сфери от живота им, така и за отчитане на приходите и разходите в последно време и правене на съответните изводи.

Раците да са спокойни – каквото и да правят днес, ако не се поддават на всички подсъзнателни импулси „Купувай, купувай!“, ще имат спестявания за черни дни.

При Лъвовете - въпреки че денят не изглежда много лош по отношение на финансовите въпроси, то нека да внимават да не надхвърлят възможностите си с харчовете, които правят. Препоръчително е строго да се придържат към инвестиционните си планове.

 Девите ще печелят дивиденти от вече положени усилия и направени инвестиции. Денят е изключително благоприятен за преговори. Ако трябва да получават комисионни, то днес е най-подходящото време затова.

Везните няма да имат време да мислят пари, тъй като ги чакат много задачи за изпълнение. Препоръчително е да останат фокусирани върху работата си, а после печалбите сами ще дойдат. Денят е добър за взимане на решения за стартиране на бизнес.

Скорпионите през втората половина на деня ще имат голям финансов късмет. Ще получават пари от неочаквани източници.

За Стрелците е важно да обърнат повече внимание на това, което са спечелили до момента и да си отговорят на въпроса какво им трябва още, за да имат по-голяма финансова „свобода“. Безспорно – жизнеутвърждаващият полет в живота им не трябва да бъде ограничаван от финансови проблеми.

За Козирозите е благоприятен ден да търсят нови източници на доходи. Ще им се наложи да положат повече усилия в работата си и да развият добри бизнес връзки.

Водолеите да са внимателни, защото, загрижени за здравето си, могат да похарчат повече от необходимото и разумното. Да имат предвид, че през втората половина на деня ще имат разходи за медицински услуги и консумативи.

За Рибите този понеделник е благоприятен да си купят музикален инструмент, книга или просто да изпият чаша кафе в предразполагаща към арт занимания обстановка. Като алтернативен вариант могат да си купят билет за концерт или филм.

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във