Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 16 август – Под силното влияние на Венера


Понеделник, 16 август – Под силното влияние на Венера


Днес Венера преминава в знака на Везни, което ще има приятен ефект върху мнозина от вас. Образно казано, във Везни Венера се чувства като у дома си.

Немалко от вас ще почувстват, че са с изострени сетива за естетика, в по-цветно настроение и с по-силно желание за общуване. Елегантно облечените ще имат усещането, че навсякъде плуват в свои води, независимо, че в някои случаи могат да ги гонят акули.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще кипят от енергия, но има вероятност да я изхабят за решаването на най-обикновени въпроси. Ще са нетърпеливи през целия ден, очаквайки резултати от конкретен проект. Късметът е на тяхна страна, така че ще останат доволни.

Телците ще са много удовлетворени в професионален план. Умението им да се справят с отговорностите, ще бъде оценено подобаващо. Нека не се страхуват да приемат предизвикателства.

Близнаците напразно ще се мъчат да свършат работата си в срок – тъкмо ще решат, че вече са приключили, и ще им се струпат още задачи. Само планирането  и следването на желязната логика ще им помогнат да си постигнат крайната цел.

За Раците, работещи в сферата на иновациите, ще е особено щастлив ден. Ще сключат нови договори по многообещаващи проекти.

За Лъвовете е за предпочитане да не позволяват на лични проблеми да им влияят в работата им. Важно е да съхранят вътрешния си баланс и да пазят нервите си. Ако не работят в екип, вероятно ще се справят по-добре с анагжиментите си.

Представителите на зодия Дева могат да научат важни търговски тайни. Това ще им помогне да свършат бързо работата си.

Везните ще са възнаградени за упоритите си усилия и това ще промени в положителна посока нагласите им, но не и обема на работа. Ще им бъдат възложени повече задачи и ще бъдат натоварени с по-големи отговорности. Но нека не се боят от предизвикателствата.

Скорпионите ще работят изключително отдадено. Добре е да продължат да се отнасят с уважение към бизнес партньорите си и да бъдат честни към тях и към себе си. Това само ще увеличи контактите им и ще разшири бизнеса им.

Стрелците е добре да избягват безплодни срещи, безсмислени занимания и натоварващи ги събеседници. Но е важно да се научат да работят под силен стрес.

Представителите на зодия Козирог, които ръководят големи екипи, днес ще трябва да омиротворяват и сдобряват скарани „съотборници“. Ще трябва да проявят цялата си изобретателност и талант на психолог. Основното е да бъдат тактични и да не си позволяват да взимат радикални решения, защото няма да могат да изпълнят вече поети ангажименти.

Водолеите трябва да избягват импулсивните решения и образно казано да оставят нещата да се случват със своя си ритъм. Ще бъдат организатори на изключително полезни срещи, но ако насърчат целия екип да се включи в тях с предложения. Трябва да са готови да работят под напрежение.

Представителите на зодия Риби могат да изпитат ревност, защото други техни колеги ще бъдат предпочетени като основни партньори по нов проект. Това може да ги накара да се чувстват силно неспокойни – да се усъмнят в собствените си качества и ефективност. Но трябва да променят този си тип мислене, който ги зарежда само с отрицателни емоции, и да се опитат да разберат първопричината за проблема.

Facebook logo
Бъдете с нас и във