Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 14 септември – ден за финансови вложения в семейството и дома

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

 

Понеделник, 14 септември – ден за финансови вложения в семейството и дома.

 


 

Сутринта от 7.06 часа до 8.09 часа Луната действа много активно, тъй като това е часът и денят на Луната. Добро време за закуска с приятели или правене на нещо любимо, свързано с красота. Добро време да подготвяте реклама за инициативи, за които мечтаете. Важно е това, което правите в този промеждутък, да е свързано с ваша мечта и тя да може да достигне до широка аудитория. Ако смятате да пътувате, този промеждутък е подходящ да потеглите. Добро време за подготовка за подписване на договори, но трябва да сте много внимателни - особено ако те са свързани с чужбина, защото има вероятност някой да ви подведе. Четете всичко много внимателно.

От 8.09 часа до 9.12 часа – това време не е подходящо за строителни дейности, за работа с държавни администрации, консултантска дейност и сключване на съдружия. Възможно е да настъпят неочаквани обърквания, които ще забавят и затруднят делата ви. Може да направите оперативка и да структурирате работата на служителите, да поставите задачи, да възложите отговорности. Добро време да се видите и поговорите с маркетинга и рекламата, както и да популяризирате дейността си. Най-добре е да сте с хора от приятелския си кръг и да обменяте идеи, да поискате съвет, но е задължително това да стане в луксозна обстановка.

От 9.12 часа до 10.15 часа - може да се наложи да се занимавате със семейни ангажименти, които неочаквано да ви разбъркат програмата, особено ако са свързани с децата ви. Добре е да запазите спокойствие и да се забавлявате, за да разрешите ситуацията по най-добрия начин. В този часови диапазон е добре да купите нещо скъпо или лъскаво, което ще зарадва децата ви и ще е подходящо за училище – нещо любимо за хапване, например, но не и електроника. Също е добре да направите нещо за дома или семейството. Но не се карайте с брачния партньор и не влизайте в пререкания със съдружниците си.

От 10.15 часа до 11.18 часа - време за активна дейност или спорт. Ако трябва да се борите с някаква задача или да сте супер активни – това е времето. Ако имате работа с властта или администрацията, облечете скъпи и красиви дрехи, които да правят впечатление. Ако трябва да спечелите някаква битка или да изпъкнете пред служителите си, бъдете в целия си блясък и изтлеждайте лъскаво – това със сигурност ще повлияе във ваша полза. Подходящи цветове – бяло, сребърно, червено.

От 11.18 часа до 12.21 часа - избягвайте да пиете лекарства, да ходите на лекар, да приемате храни и алкохолни напитки. Не подписвайте документи или четете всичко много внимателно и подробно.Ако работите в сферата на здравеопазването, внимавайте да не допуснете грешки. В това време е добре да помогнете на колегите или служителите да се справят по-бързо с работата си, но не спорете с тях. Избягвайте пътувания по работа, публични изяви, рекламиране на дейността. Не започвайте нищо ново.

От 12.12 часа до 13.15 часа - добро време за обяд и почивка. Изберете място, което ще ви достави удоволствие и задължително обядвайте навън. Подходящо време за договаряне на сделки и бизнес срещи, за реклама, но не поставяйте начало на нещо ново и не вярвайте на всичко, което чувате. Внимавайте с жените.

От 13.15 часа до 14.18 часа – време, подходящо за договаряне с партньори, но не е изключено напрежение. Ще е необходимо да правите компромиси. Всякакви дейности, свързани със строителство, застраховки, политически инициативи, административни дела, е добре да се вършат в този часови диапазон, но бъдете сдържани и не изпускайте нервите си. Възможни са неочаквани обрати.

От 14.18 часа до 15.21 часа – ще имате успехи, ако развивате политически инициативи, уреждате наследства, имате контакти с банкови институции. Избягвайте решения, които са свързани с ваши приятели, партньори от приятелския кръг и съдружници. Добър период за договаряне и предоговаряне на кредити или вземане пари назаем, както и водене на наследствени дела.

От 15.21 часа до 16.24 часа – промеждутък, подходящ за всякакви дейности, свързани с кариерата. Ако сте управител на фирма, времето е добро да представите управленските си решения и да организирате тяхното изпълнение, да покажете на всички в кого е властта. Добро време за организация на ремонти, строителни дейности. Ако трябва да избирате архитект или дизайнер или да им възлагате задачи, това е най-подходящият момент. Благоприятно време за предаване и оформяне на документи, свързани с държавната администрация.

От 16.24 часа до 17.27 часа - много добро време за оформяне на договори, документи, писане на правила и укази. Всичко,свързано с институции, е добре да се свърши в този часови диапазон. Ако работите с чужбина, е добре да напишете и изпратите мейли, да се свържете с партньорите си там или да потърсите нови трансгранични съдружия. Не се занимавайте със семейни и любовни дела, както и с адвокати и нотариуси.

От 17.27 часа до 18.30 часа - този период не е добър за административни дейности и за ходене по учреждения. Ако имате семейни дела, внимавайте, защото е възможно да възникне напрежение. В този промеждутък е най-добре да се занимавате с някаква активна дейност – например, тренирате индивидуален спорт. Не започвайте нищо ново, без значение дали подписвате договор или започвате почистване на офиса. Може да подредите документацията и да сложите в ред някои поизостанали дела.

 

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във