Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверените


Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверените


Днес ъгълът между орбитите на Луната и на Марс е 180 градуса. Същият е ъгълът и между Луната и Венера. А с Юпитер спътникът на Земята образува ъгъл от 90 градуса. Всички тези разположения на небесните тела ще ви предизвикат да извършите редица динамични действия.

Подобно наелектризиращо въздействие на планетите ще се забележи особено при хората с характер и самоувереност. Денят ще е благоприятен за предприемчивите и изобретателните.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, въведете ред и спокойствие в бизнеса си. Може да започнете от подреждане на бюрото си. Някои процеси, които наблюдавате около вас, изглеждат по-сериозни, отколкото са в действителност. Ето защо не изпадайте в паника, а анализирайте всяка своя стъпка.

Телци, бъдете рационални, когато взимате решения в сферата на финансите. Не си създавайте излишни главоболия, които само ще са във ваша вреда. Ако бизнес партньорите ви предупредят за възможните отрицателни последствия от някое предстоящо ваше решение, отстъпете, докато е време.

Близнаци, днес не е препоръчително да взимате управленски решения, които могат да окажат значително влияние върху кариерата ви. По-добре изчакайте утрешния ден. Тогава онова, което решите, ще произведе невероятен ефект.

Раци, ако ви се налага да вземете важно решение, звездите силно ви препоръчват да се консултирате със специалисти. Най-вероятно е да не можете сами да прецените кой е най-добрият вариант за бъдещото развитие на бизнеса ви. А когато получите няколко експертни съвета от хора извън вашия близък кръг, ще се чувствате по-уверени от всякога.

Лъвове, днес срещите, които ще проведете, ще бъдат от сериозно значение за бъдещите ви бизнес начинания. Аргументирано излагайте позицията си. Стремете се максимално ясно да изразите позицията си.

Деви, днес е препоръчително, каквито и проблеми да изникнат, да се отнасят към тях положително. Само непоправим оптимист ще може да се справи с купищата неприятности, които ще се стоварят върху плещите ви.

Везни, ако от доста време чакате подходящ момент за разговор с началника си, то днес ще имате подобна възможност. Той ще прояви изненадващо разбиране към вашите проблеми. Възползвайте се от това и в близко бъдеще не го търсете повече за среща.

Скорпиони, днес настроението ви постоянно ще се променя – от сълзи до истерична радост. Опитайте се да запазите самообладание – днес може да срещнете много интересен и важен за бъдещите ви начинания човек, заради което е препоръчително да сте по-уравновесени.

Стрелци, днес снимката на вашето семейство, което сте си сложили на бюрото, ще ви помогне да се справите със задачите си възможно най-добре и най-бързо. Просто няма да имате търпение да се приберете у дома и да отделите време на хората, които обичате.

Козирози, днес не се вслушвайте особено в чужди съвети. Каквото и да ви кажат, проверявайте информацията си от два независими един от друг източници. Ако това е невъзможно, разчитайте на интуицията си.

Водолеи, днес сте толкова уверени в способностите си, че е възможно да направите стъпка в грешната посока. Вярвайки, че нищо не може да ви събори, вие излагате на риск постигането не само на вашата цел, но и на всички ваши съмишленици. Не бъдете толкова самонадеяни и бъдете благодарни за подкрепата, която имате от хората около вас.

Риби, днес ще вдъхновите мнозина с примера си и ще мотивирате хората около вас да работят повече за доброто на общата кауза. Вечерта може да си позволите да се отпуснете малко и да не се тревожите толкова как екипът ви ще реши проблемите без вас.

Facebook logo
Бъдете с нас и във