Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 13 декември - Нови умения и качества


Понеделник, 13 декември - Нови умения и качества


Този понеделник наблюдаваме две явления, които със сигурност ще имат отражение върху вас: Марс преминава в съзвездието Стрелец, а Меркурий - в Козирог. Когато планетата Марс, свързвана с енергията, е в Стрелец, тя ще ви влияе, като увеличава оптимизма ви и приятелските отношения.

Мнозина от вас ще имат засилен интерес към философията и езотериката. Когато Марс е в Стрелец, ще бъдете и по-открити, по-убедителни, по-непредубедени, жадни за приключения.

При Меркурий в Козирог, ще се наблюдава по-голям прагматизъм в намирането на решения. Ще се концентрирате по-лесно и няма да позволявате настроенията да ви влияят особено силно.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните този понеделник ще е изключително успешен. Ще се справят с всички възникнали препятствия бързо и лесно. Единствено риск от неприятности ще има за онези представители на зодията, които са началници и ръководят голяма група от хора. В работата им е възможно да възникнат конфликти. Препоръчително е да запазят спокойствие и да не избухват.

Печалбите на Телците днес ще се увеличат значително. Това се дължи на умелото им инвестиране на фондовата борса преди известно време. За да задържат успеха си, ще трябва през втората част от деня да направят промени в графика си.

Близнаците днес вероятно ще срещнат стари и отдавна позабравени приятели – това ще ги зарадва и ентусиазира да помислят за развиването на нови бизнес начинания. От друга страна не трябва да се разсейват със странични занимания, защото, за да се справят с ангажиментите си днес, ще трябва да положат допълнителни усилия.

Раците ще имат шанса да спечелят големи суми пари от различни източници. Ще трябва обаче внимателно да си правят плановете, защото е възможно да пропилеят ценното си време за глупости.

Лъвовете трябва днес да са по-внимателни - всяко решение, което ще вземат, ще бъде от решаващо значение за следващите 5-6 години. Ако нещо объркат, това ще се отрази отрицателно на компанията им и ще има трайни последици върху нея за дълъг период от време.

За Девите денят ще е изключително успешен, ако избягват рутината и са последователни.

Везните трябва да внимават, когато общуват с началниците си – могат да останат погрешно разбрани. Трябва ясно и логично да аргументират желанията си.

Скорпионите могат да бъдат възприети от близкото им обкръжение за твърде властни. Препоръчително е да си дадат сметка дали създават постоянно подобни усещания и да се опитат да се променят.

Стрелците ще направят решаващи ходове в бизнеса си. Увереността им ще им помогне да се издигнат на ново ниво в работата си.

Козирозите ще бъдат за пример в ролята си на екипен играч. Ще водят важни срещи и преговори, които благодарение на тяхната дипломатичност и такт ще доведат до много добър краен резултат.

Водолеите могат да станат обект на интриги и измами. Препоръчително е да останат фокусирани върху работата си и да приемат, че все пак живеят на земята, а не на небесата сред ангели.

Рибите ще бъдат раздразнителни и дори най-обикновени неща ще могат да ги извадят от равновесие. Добре е да се уверят, че изблиците им на гняв няма да им създадат проблеми с близките и колегите им, защото после дълго ще съжаляват.

Facebook logo
Бъдете с нас и във