Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във Водолей


Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във Водолей


Днес Сатурн навлиза в съзвездието Водолей. Планетата Сатурн се свързва с миналото, традициите, но също така и с постоянството. Напълно противоположен знак е Водолеят, който е прогресивен и отворен за всичко ново, но често пъти е твърде непокорен и непредсказуем в действията си. Когато Сатурн е във Водолей възникват много въпроси какво да очакваме - още повече, че Сатурн е ретрограден.

Всичко зависи от това какво е било миналото ни. Дали можем да "изхвърлим зад борда" всички неприятни спомени, да простим и да продължим, независимо от загубите, или ще продължим да си живеем така, оковани в грешките и нараненостите си от миналото. Несвободни да живеем пълноценно в настоящето.

Разположението на Сатурн във Водолей е подходящ момент да помислим как да смекчим противопоставянето между консервативния Сатурн и прогресивния Уран, който управлява Водолей, така че да живеем в мир със себе си - със своето минало, за да сме свободни в своето настояще и бъдеще.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са притеснени и напрегнати, но нямат особени основания за това. Единствено трябва да са внимателни, когато дават пари назаем.

Телците ще търсят възможности за нов бизнес и нови решения с цел увеличаване на финансовото си състояние. Възможно е някои от тях да изпитат трудности заради забавяне на суми, на които много са разчитали. Важно е да не губят почва под краката си, за да не рискуват здравето си. „И това ще мине“ е най-добрата формула за тях днес.

За Близнаците днес е идеално време да реинвестират, да разпродават имоти, да печелят от продажбата на акции. Ако имат нужда от уроци по финансово управление, нека не се колебаят да се обърнат за съвет.

За Раците днес е благоприятен ден за спестявания. Ще трябва усилено да работят за увеличаване на авоарите си, но това ще ги изпълни с радост – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Лъвовете е добре да се отпуснат – особено ако пътуват по работа. Ще им върви, не трябва в никакъв случай да се притесняват, защото късметът ще е с тях и ще бъдат завидно продуктивни.

Девите е добре точно днес да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви особено, но все пак, ако взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Везните финансовото планиране ще е от решаващо значение за бъдещата им стабилност. Нека не се притесняват да търсят експертни съвети къде да правят вложенията и инвестициите си.

За Скорпионите е важно да знаят, че днес планетите няма да им влияят особено добре на финансовия фронт. Но нека не униват и не изпадат в депресия, тъй като съвсем скоро ги очакват много по-благоприятни периоди, в които ще печелят по много и ще работят със замах.

Стрелците ще се водят от принципа – „Спестената стотинка е спечелена стотинка“. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи успешни на финансовия фронт.

Козирозите ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да трябва да си изплатят заемите.

Водолеите, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от вкъщи.

Рибите ще си партнират отлично с колегите. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във