Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дългосрочен финансов план


Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дългосрочен финансов план


Нептун е в благоприятно разположение спрямо Слънцето и Луната. Новолунието ще бъде в Телец, което е добър знак за тези, които искат да започнат нови проекти. Влиянието на Нептун също ще се усети положително. Зодия Телец се управлява от Венера, която е „отговорна“ за любовта, изкуството, хармонията, финансите, забавленията. Но макар и да не изглежда много логично, днес е благоприятно време да разработим дългосрочен финансов план. Много е вероятно Нептун да повлияе положително върху предлагането на нови идеи.

Този понеделник може да не е най-успешният за Овните по отношение отчитането на печалби, но ако работят усилено, със сигурност резултатът ще е повече от задоволителен. Днес обаче не е благоприятен ден да правят дългосрочни инвестиции.

Телците ще са предпазливи по отношение на финансовото планиране, но колкото и да са внимателни, не биха могли да съставят добър разчет, без помощта на консултанти. Денят е добър да планират пътувания, включително в чужбина.

Вероятно най-неочаквано Близнаците ще реализират печалба. В това могат да имат пръст техни приятели. Могат да им се отблагодарят, като ги поканят на парти.

Упоритата работа на Раците ще им помогне да генерират повече финанси. Но трябва да са готови да работят повече, за да печелят повече. Ако не днес, то след няколко месеца, със сигурност ще берат плодовете на труда си.

Късметът в сферата на финансите е кацнал на рамото на Лъва. Но това няма да е най-силният му ден – ще изпитва радост, лекота и комфорт, но е добре да не прави рискови инвестиции с надеждата бързо да спечели.

Девите не ги очаква добър ден по отношение на финансите. Ще се чувстват напрегнати заради забавяния при получаване на плащания. Ще усетят, че наградите, с които ги удостояват, са несравними с упорития им труд.

За Везните решаването на казуси, свързани с финансови въпроси, ще са на кантар. Могат дълбоко да съжаляват, че са угодили на прищевките на приятелите и роднините си, тъй като спестяванията им са се стопили и това днес ще ги напряга и стресира.

Скорпионите да се опитат да поддържат добри отношения с хората, които им дължат пари. Това ще им помогне по-лесно да си възстановят предоставените суми.

Стрелците ще горят от желание да потеглят към екзотична дестинация, където ще се отдадат на забавления, но трябва трезво да разсъждават, за да не похарчат повече, отколкото трябва.

За Козирозите този първи ден от седмицата е добър да започнат да проучват как да сбъднат желанието си – покупка на нов автомобил или нова къща. Ще могат да обмислят планове за закупуване на дългосрочни активи.

За Водолеите денят не вещае нищо добро на финансовия фронт. Препоръчително е да се придържат към ежедневния си график и да нямат очаквания от никого, както и да избягват рискови инвестиции.

Представителите на зодия Риби ги очаква благоприятен ден за решаване на парични въпроси. Финансовите средства, които са инвестирали, ще започнат да се възвръщат. Ще се чувстват удовлетворени от движението по банковата си сметка и баланса си.

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във