Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 8 юли - Неприятни предчувствия и страхове


Петък, 8 юли – Неприятни предчувствия и страхове


Луната е в съвпад с Плутон, Марс и Меркурий. Взаимодействието между Луната и Плутон може да предизвика неприятни предчувствия и страхове. Те ще се дължат на странните движения на подсъзнанието ни и лесно могат да бъдат прогонени, ако си пуснете любима песен.

Опозицията между Луната и Марс може да ви стимулира да сте по-енергични и активни.

Но не изпадайте в крайности, за да не станете нервни и хаотични.

Представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, не употребявайте твърде често конструкцията „Аз, лично“. Така ще отблъснете немалко свои потенциални партньори. Разчитайте повече на координираната екипна работа.

Телци, ще ви хрумват нестандартни идеи. Добре е да държите тефтер и молив в джоба си по всяко време на денонощието. Някои от хрумките му могат да се превърнат в гениални бизнес проекти с печалби за милиони.

Близнаци, ще сте затрупани от спешни задачи. Това ще ви изнерви и напрегне. Не изпадайте в паника – намислете си с какво ще се възнаградите, а после енергично се захващайте за работа.

Раци, препоръчително е да излезете от порочния кръг на рутината, защото в последно време буксувате на едно и също място и това влияе негативно на бизнеса ви.

Лъвове, инвестирайте в нова модна линия или в създаването на нов парфюм – във всякакви неща, които карат човек да се чувства привлекателен.

Деви, вероятно имате желание да доминирате над другите. Ще сте по-емоционални и лесно ще се палите. Препоръчително е да вложите чувствата си в стих, танц или картина.

Везни, днес не се заемайте с големи инвестиционни проекти и избягвайте всякакви спекулативни дейности. Ще имате напредък, ако си сътрудничите с колеги и бизнес партньори.

Скорпиони, препоръчително е да бъдете гъвкави, ако възникнат неочаквани препятствия в работата ви. Усилията, които сте положили в близкото минало, днес ще дадат добри плодове.

Стрелци, днес не се отпускайте, а започнете да подготвяте документацията, която ще ви е необходима следващата седмица. Съставете си списък с приоритети особено ако ще търгувате на фондовата борса.

Козирози, ще трябва да приемете, че днес ще има известно забавяне в осъществяването на бизнес плановете ви. Но бъдете спокойни: „Най-добре се смее този, който се смее последен“.

Водолеи, днес е идеален ден за създаване на нови бизнес партньорства. Периодът е благоприятен и за благотворителни инициативи.

Риби, днес спокойно може да кандидатствате за банкови заеми – ако сте наясно с конкретните си нужди, заетите пари ще ви се изплатят стократно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във