Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 7 май - Влиянието на Венера е силно - избягвайте спорове


Петък, 7 май - Влиянието на Венера остава силно, затова е препоръчително да избягвате воденето на тежки спорове.


Взаимодействието между Венера и Плутон е благоприятно, както за съживяване на стари романтични връзки, така и за нови влюбвания. Плутон влия върху усещането за неустоим чар, от което не може да избягате. Бъдете учтиви и внимателни. Разположението на планетите благоприятства хармонията – не я нарушавайте с кавги и изкуствено създаване на проблеми.

За Овните днес е благоприятен ден да се огледат около себе си и да изпитат чувство на благодарност за това, което имат - семейство, дом, работа, приятели. Вечерта е добро време да организират събиране с приятели или специална вечеря в тесен семеен кръг.

Телците днес ще изгарят от желание да управляват ако не целия град, то поне квартала си. Но нека не се вживяват прекалено в ролята си на шефове. Няма голяма вероятност някой да се прехласне по здравата им ръка. По-вероятно е да си създадат много врагове. Препоръчително е да се придържат към добрите обноски.

Близнаците днес ще се занимават не толкова с бизнес, колкото с решаване на въпроси, свързани с духовното им израстване - религиозни ритуали, благотворителност, безкористна грижа за другите. Ще почувстват необходимостта да отидат на поклонение, да се усамотят в търсене на душевен мир и спокойствие.

Представителите на зодия Раци, които заемат началнически постове, днес ще бъдат авторитарни в действията си, но това ще бъде наложително. Дори и онези от тях, които са снизходителни и меки по природа, днес ще използват не моркова, а тоягата за онези, които заплашително се готвят да пресекат ограничителните линии. През целия ден обаче Раците ще чувстват, че връстниците им нямат доверие и са особено подозрителни към тях.

За Лъвовете днес не е особено светъл ден. Ще са подложени на психически стрес. Незначителни спорове ще им се сторят като планини от проблеми. Ако се опитат спокойно да ги разрешат, ще успеят много по-лесно да излязат от неприятната за тях ситуация. Препоръчително е да забравят всякакви емоции и да търсят прагматични решения.

При Девите днес гневът им ще предизвиква бунтове. Ще изригнат по-страшни от вулкан. Следобеда е благоприятно време да изготвят планове за голям бизнес проект. Ще спечелят подкрепа от колегите. Вечерта е добре да медитират, за да поуспокоят нервите си.

За Везните днес е благоприятно време да овладеят техническите аспекти в работата си. Ще са изпълнени с ентусиазъм и бодър дух. Предчувствията им днес е много вероятно да се окажат верни, като това ще им помогне на пазара на акции. Добре е да запазят хладнокръвие.

Скорпионите днес ще са в творчески подем – ще са изключително креативни и иновативни. През втората половина на деня романтични и приятелски връзки ще доведат до промени в живота им.

Стрелците днес ще похарчат много средства за създаване на удобства на своите близки. Ще си научат урока колко е важно редовно да спестяват. И Козирозите ще изпаднат в сходна ситуация - ще се опитат да организират семейно събиране и почерпка, което ще ги вкара в големи разходи, но ще трябва да го направят в името на сплотяването на близките им хора.

Водолеите днес ще осъзнаят, че колкото и да са се старали да запазят добрия тон при решаването на сложни проблеми, това не е довело до никакъв резултат. Добре е да наричат нещата с истинските им имена. Ще бъдат много чувствителни и най-малкият проблем ще ги дразни, но до края на деня ще видят резултатите от усилията си.

Представителите на зодия Риби ще осъзнаят, че финансовото планиране е важно. За тях този петък е добър ден да преразгледат финансовите си намерения. До обяд могат да видят нови възможности в разширяване на бизнеса. Ще имат успех при решаването на всякакви проблеми.

Facebook logo
Бъдете с нас и във