Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 6 ноември - труден ден, време на самоизмама и самозаблуда.

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Петък, 6 ноември - труден ден, време на самоизмама и самозаблуда.


 

Днес се случва едно изключително рядко явление – образуването на космически кръст от четири планети – Луна, Венера, Сатурн и Марс. Тези планети се намират в най-силното си положение, а фигурата, която образуват е кръст. Това е равносилно на равноденствията, когато започва нещо ново и сезонът се променя. Очакваме около днешната дата да се случат доста промени, както в живота на хората, така и в световен мащаб.

Денят е изпълнен с напрежение, мнозина ще са агресивни и ще изпитат неразположение – както физическо, така и психическо. Време е за коренна промяна или за престуктуриране на живота или бизнеса, ако усещате, че сте зациклили

Единствено представителите на Скорпион, Риби и Рак ще са успешни около тази дата, но само ако използват и се доверят на вродената си интуиция. При тях ще има много емоционални моменти и ако те са свързани с романтика и чувства, денят ще е благоприятен. За представителите на тези знаци денят е подходящ за всичко, което предприемат, защото чудесно ще приложат силата си, за да са успешни.

На 6 ноември помислете на кого и какво говорите, не се поддавайте на провокации и не се забърквайте в конфликти - това ще ви предпази от много неприятности. Не започвайте нов бизнес, не сключвайте договори, бъдете внимателни към предложенията, които получавате. Не можете да вземате назаем и да давате назаем пари, както и да вземате загубеното от други хора - рискувате да се натоварите и обвържете с техните проблеми.

Признаци: На 6 ноември счупеното огледало, счупеният часовник, отвореният от вятъра прозорец се смятат за лоша поличба.

Талисмани: мълния, камбана, огледало, гребен, мрежа.

Нежелателно е да предприемате решаването на сложни казуси и проекти, които са принципно нови за вас. По-добре е да отделяте време за това, което знаете добре. Способността да навлизате в подробности и да отчитате всяко малко нещо, ще се превърне в ключ към успеха.

Скорпионите ще се справят отлично с решаването на финансови проблеми. Те ще направят доста изгодни покупки (въпреки че те вероятно ще са свързани с различни домакински уреди).

Можете за този ден да си уговорите срещи с хора, чието мнение е важно за вас - ще направите много добро впечатление. Денят е подходящ за обсъждане на бизнес въпроси, но всички преговори е добре да се водят в неформална обстановка.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във