Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 6 август – Вдъхновение и удовлетвореност


Петък, 6 август – Вдъхновение и удовлетвореност


Днес Луната ни влияе положително заради благоприятното си разположение спрямо три планети - Уран, Венера и Нептун.

Това ще се отрази на по-високото ни чувство за удовлетвореност и изпитване на силно вдъхновение. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Представителите на зодия Овен ще могат да се похвалят с ум – бръснач. Ще са пълни с енергия, която ще им помогне да доведат до край всички проекти, започнати тази седмица.

Телците ще са завидно продуктивни. Но трябва да избягват словесни пререкания с шефовете си, защото натрупалата се умора през седмицата ще си каже думата.

 Близнаците ще са в много добро настроение, но е добре да се съсредоточат върху изпълнението само на един свой ангажимент. Разкъсат ли се между много задачи, ще рискуват да се провалят. Добре е и да намерят малко време за себе си и най-близките си хора.

Раците, които са заети в строителството, е добре днес да избягват голямо физическо и психическо натоварване. Препоръчително е да проверяват изчисленията си по три пъти.

Лъвовете ще имат успех в провеждането и на най-трудните бизнес преговори. Могат да се вдъхновят да инвестират в проучването на ново лекарство или козметичен продукт. Добре е да не отлагат, а още днес да започнат с предварителните проучвания.

Девите днес ще са сякаш с розови очила – ще имат успех в разработването на дългосрочна визия за бизнеса си. Ще бъдат много организирани.

Везните, които са в ресторантьорския бизнес, днес е добре да помислят да отворят още един ресторант или бар. Днес е подходящ момент да наемат и нови готвачи.

Скорпионите трябва да избягват хората, които ги натоварват с вечното си мрънкане и недоволство от живота. Това е много важно, тъй като самите те днес ще са много критични към всичко случващо се около тях. Но ще получат голяма подкрепа от бизнес партньорите си за решаване на стар проблем.

Стрелците ще се вдъхновят да инвестират в благотворителни проекти, но е добре да помислят дали това няма да рискува възнагражденията на служителите им. Ако са в сферата на развлекателния бизнес, рискът си струва да се направи.

Козирозите, които се занимават с образователни проекти, днес ще трябва да избират дали да наемат нови обучители или да инвестират повече средства в преквалификацията на сегашните си кадри. Каквото и да изберат, е добре да се вслушат в съветите на хората около тях.

Водолеите е добре да не мислят твърде много за неща, които не зависят от тях. В противен случай рискуват здравето си. Днес ще се справят със задачите си дори и те да са много и различни.

Рибите ще са стресирани – в един ден ще преживеят малки възходи и падения. Но ще имат дар слово и ще успеят да убедят и най-скептичните си съдружници в започването на нов бизнес проект.

Facebook logo
Бъдете с нас и във