Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 4 септември - успешен старт за борбените и напористите

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Петък, 4 септември -  успешен старт за борбените и напористите!


Сутринта между 6.51 часа и 7.56 часа, ако бизнесът ви е свързан с алкохол и осигуряване на забавления или с управляване на чужди финансови средства, времето ще е много подходящо за обмисляне на по-сериозни действия, защото те ще са особено успешни. Хубав час за тези, които се грижат да осигурят прехраната на други хора. Благоприятно време за Риби и Раци.

От 7.56 часа до 9.01 часа – хубав час за занимаващите се с бизнес в сферата на строителството, недвижимите имоти, пътищата, водоснабдяването и канализацията. Добър час за тези, чиято работа е свързана с комуникации и реклама. Може да се водят разговори с началници и висшестоящи, а също така да се наемат служители и работници.

От 9.01 часа до 10.06 часа – подходящо време за началото на нов бизнес и за подаване на необходимите за това документи. В този период и медицинските работници ще имат успехи. За хората от останалите професии може да има някакви изненади, но те ще са приятни, свързани с пари и с нови възможности да ги печелят. В този промеждутък е подходящо да се разговаря със служители и с колеги по важни въпроси  - те ще откликнат положително на предложенията.

От 10.06 часа до 11.11 часа – добър час за начинания, които изискват голяма издръжливост и  са свързани с повече решителност, бързи действия, влизане в директен сблъсък с други хора. Трудности ще има и те ще са повече за вашите партньори. Подходящ час за уреждане на бизнес дела, свързани със спорт, военна промишленост, обработка на метали. Този промеждутък е благоприятен и за лечители. Хубав час за Овните, но не и за Везните, за които това време ще е съпътствано от доста неприятности.

От 11.11 часа до 12.16 часа – възможни са конфликти с колеги и подчинени. Хубав час за всякакви дейности, но ще се налагат известни компромиси и ако водите преговори, е добре да се изказвате внимателно, за да не разрушите някое партньорство. Очаквайте изненади от партньорите си. Хубаво време за Овен, Дева и Риби.

От 12.16 часа до 13.21 часа – подходящо време за подготвяне на документи, за реклама и маркетинг. Успех ще имат хората, занимаващи се с транспорт, търговия, комуникации. Успешен час за Девите и Козирозите.

От 13.21 часа до 14.26 часа – успешен час, ако бизнесът ви е свързан с международни финанси, преподаване, наука, право или сте държавен служител. Подходящо време за уреждане на административни въпроси. Благоприятен час за Лъвовете. Раците и Овните да са по-сдържани и да не избухват при евентуални неуспехи.

От 14.26 часа до 15.31 часа – ако водите преговори или подготвяте подписване на договори, е възможно да изпитате трудности и да има забавяния, и дори да претърпите провал. Възможно е обаче да имате и нови предложения или идеи, които досега не са ви хрумвали за дейности, с които досега не сте се занимавали. В този промеждутък няма да ви бъде много лесно, но по отношение дейностите на Рак, Козирог и Овен ще се случат важни неща. За Везните обаче е по-добре да се въздържат от предприемането на важни стъпки.

От 15.31 часа до 16.36 часа – благоприятно време за поставяне основите на сгради и за началото на нов бизнес, тъй като тези начинания ще бъдат стабилни и дългосрочни. Моментът е подходящ да се занимавате със земеделие, полезни изкопаеми и всякакви неща, свързани със земя и жилища.

От 16.36 часа до 17.41 часа – за Лъвовете е благоприятен момент за развиване на търговски отношения, а за представителите на зодия Рак е подходящо време да организират пътуванията си. Ако Раците рекламират дейността си или проучват пазара в този промеждутък, ще имат успехи. Овните, които се занимават с медицина, промотиране на здравословен начин на живот и земеделие, могат да предприемат важни действия, свързани с бизнеса си.

От 17.41 часа до 18.46 часа – подходящо време за тези, които се занимават с обществена дейност или с грижи за други хора. Часът е благоприятен за публични изказвания. Тези, които се занимават с изкуство – като певци, музиканти и актьори – ще имат успех в изявите си пред публика.

 

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във