Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 4 декември - Тежък, труден и натоварен ден

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Петък, 4 декември - Тежък, труден и натоварен ден


От изминаващата седмица петъкът ще е най-натоварен. Ако можете да погледнете позитивно на всичко, което ви се случва, включително и на изпитанията, които ви се дават, този ден ще бъде много добър. Ден, в който ще се изпълните с любов, и може да я отдадете на близките си хора.

От друга страна е много възможно в този ден да бъдете обидени, ядосани и гневни, както и да имате конфликти в семейството си и с най-любимите си хора.

За да ви разбере любимия, е възможно да изречете тежки и зли думи. Ще го направите, изпълнени с много силни емоции. Енергията в този ден ще е много мощна и въздействаща и дори когато любов се изпише на лицето ви, това ще изглежда потресаващо.

Използвайте петъчния ден за спортни активности и занимания, които изискват доста голямо количество енергия. Ангажирайте се с обмислянето и с осъществяването на големи проекти и начинания. Не стойте много затворени в къщи и не си изкарвайте яда на семейството. Впрегнете мощния електрически заряд на този ден в различни мероприятия, изискващи активност.

Днес е подходящо да се посветите на артистични прояви – музикални изяви, танци, рисуване и развиване на въображението. Интуицията ви ще бъде засилена, както и емоциите, които ви връхлитат. Ще имате повишена умствена активност, заради което ви препоръчваме да се концентрирате върху важни проекти и задачи, върху бъдещи и мащабни действия.

Избягвайте покупки на имоти, вещи за дома и обилни вечери. Семейните събирания не са препоръчителни. Не се поддавайте на силни емоции, а ако все пак изпитате подобни чувства, вложете ги в нещо креативно.

Аспектът на неподвижната звезда Алфард дава днес мъдрост, музикална и артистична оценка, познаване на човешката природа, силни страсти, липса на самоконтрол, неморалност, бунтовни дела. Възможно е да повлияе и върху внезапна смърт чрез удавяне, отрова или задушаване. Особено трябва да внимавате да не се натровите с храни, алкохол или лекарства.

Денят е особено неблагоприятен за сключване на брак и разрешаване на семейни въпроси.

Неподвижните звезди днес ни съветват да имаме сериозно поведение към забавленията и живота. Ако добрият начин на живот надхвърли разумните граници, резултатите ще бъдат неблагоприятни.

Днес планетата Уран прави съвпад с една от най-големите неподвижни звезди – Хамал.

Фиксираната звезда Хамал причинява насилие, грубост, жестокост и преднамерена престъпност. Според Птолемей това е от естеството на Марс и Сатурн (злонамерен, крадлив, безмилостен, дяволски, отблъскващ, лъжец, причиняващ инциденти дори насилствена смърт. Възможни са военни действия и граждански размирици. Могат да ни връхлетят всякакви непредсказуеми и неясни неща.

Хамал е главната звезда в главата на Овена и е еквивалент на комбинация между Марс-Сатурн, носеща нещастия. Изглежда Марс и Сатурн се борят помежду си за господство и това влияние може да бъде опасно в материалната сфера. Това означава, че животът може да бъде многократно застрашен - например, ако предприемете изкачване или скочите в бездна. Хамал или Ar Ras Al Hamal, както е пълното му название, означава Глава на (мъжка) овца и това добре характеризира нейното значение астрологично.

Звездата Хамал управлява дясната страна на шията и паращитовидните жлези в човешкото тяло.

Днес особено лесно ще се влияем от околните и ще бъдем особено чувствителни, изпитващи силни страсти.

Звездата Хамал засяга въздушните условия и как сезоните влияят на растежа на новите култури. Пречиствайте въздуха в помещенията и дишайте дълбоко, ако се почувствате объркани, нервни и неразположени.

Препоръчваме ви духовни практики, спазване на религиозни ритуали и преклонение пред Бог.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във