Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 30 октомври - Добър ден за хората със свободни професии

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

 

Петък, 30 октомври - Ден на Венера. Тя вече не е в опозиция с висшата си октава Нептун и нещата ще ви се подреждат доста добре, леко и лесно по отношение на партньорствата, а също ще имате повече яснота и сигурност в това, което договаряте.


 

Планетата Венера вече влезе в собствения си знак Везни и там ще въздейства благоприятно. Денят, а и следващият един месец, ще е особено благоприятен за тези, които се занимават с изкуство – актьори, танцьори, художници, певци, музиканти. Денят е хубав и за хората, които упражняват свободни професии.

Сега успех ще имат тези, които работят в партньорство. Покрай работата си ще могат да срещнат личности, които по някакъв начин ще преобърнат живота им за добро или лошо. Това важи особено за Овните. Везните и Козирозите може да изживеят сътресения в партньорските си отношения.

Представителите на зодия Рак в този ден може да имат проблеми, ако се занимават с недвижимо имущество, строителство, земеделие. Те също ще имат забавяния и препятствия при преговори и сключване на договори.

Ако имате да уреждате финансови въпроси, ще може да разчитате на всякакви компромисни решения, като се нагаждате спрямо ситуациите и успявате да се измъквате от затрудненията.

В този ден представителите на Козирог и Водолей ще имат успех в бизнеса.

Скорпионите може да очакват изненади от своите партньори. Телците ще са по-изнервени, но партньорите им ще са добри и ще успяват да сключват хубави договори.

Овните може да очакват всякакви спънки в бизнеса и пререкания в отношенията си с началниците. Отговорните фактори може да действат по-емоционално и прибързано от обикновено.

През този и следващия ден хората може да са по-напрегнати и да действат необмислено, непредсказуемо и ексцентрично. Ще се търсят нови подходи и похвати в работата и всеки ще иска да приложи нещо по-нетрадиционно и различно, за да извлече максимална полза за себе си.

Най-благоприятни в петъчния ден ще са часовете от 8.45 часа до 9.35 часа, както и от 15.35 часа до 16.25 часа, защото те ще се управляват от Слънцето и ще са подходящи за всякакви начинания.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във