Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 30 юли – Въздържайте се от агресия


Петък, 30 юли – Въздържайте се от агресия


Опозицията на Марс с Юпитер, която наблюдаваме от вчера, ще продължи да оказва влияние през следващите няколко дни. При самодисциплина и разумни действия от наша страна това разположение на планетите може да ни се отрази положително. Марс ще ни зареди с енергия, но под влиянието на Юпитер рискът е да не станем твърде смели и безразсъдни, изпълнени с фалшиви амбиции и егоцентризъм. Сега не трябва да се опитвате да постигате целите си със сила. Ако е възможно, избягвайте агресията. Най-разумно би било да се държите дипломатично.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните трудно ще се концентрират, но е важно да не се притесняват. С напредването на деня ще станат по-динамични. А и харизмата им ще им помогне да привличат хора в подкрепа на каузите им.

Телците ще са разхвърлени и дезорганизирани. Това може да им навлече неприятности. Не трябва да се опитват да работят върху изпълнението на много задачи едновременно. Препоръчително е да ги отметват една по една. Ако следват приоритетите си, ще постигат целите си.

Близнаците трябва да са готови за всякакви промени в професионален план. В дългосрочна перспектива те ще им помогнат в борбата с конкуренцията и в постигането на целите.

Раците е добре да имат предвид, че днес повечето им време ще отиде в безплодни дискусии. Важно е да запазят самообладание и търпение. Да оценят плюсовете и минусите и да разчитат на силната си интуиция.

Лъвовете ще се насладят на плодовете на упоритата си работа и самодисциплина. Успехът им в сферата на финансите е забележителен. Могат да се възнаградят с пътуване по работа, което ще бъде изключително обогатяващо и вдъхновяващо.

Девите ще искат да дават съвети на всички. Добре е да се уверят, че няма да пострадат, ако предложенията им не бъдат приети. Неприятностите са неразделна част от живота, затова е добре винаги да са нащрек и да изпълняват задълженията си навреме.

За Везните е добре да се отпуснат, преди да тръгнат за работа, защото ги очаква много забързан ден. Освен за обичайните задачи ще трябва да се погрижат и за осъществяването на важни контакти.

Скорпионите ще са пълни с енергия. Ще искат да постигнат всичко за един ден, но тяхната припряност може да им изиграе лоша шега. Трябва да са наясно с основните си задължения и да запазят търпение.

Стрелците успешно ще балансират между личния и професионалния си живот. Ще завършат в срок сложни финансови операции, като мотивацията им ще е мисълта, че ще прекарат вечерта в най-приятната компания - на семейството и приятелите си.

Козирозите ще са особено практични днес, но тъкмо това за тях е най-правилното поведение. Ще имат спокойствието, от което се нуждаят.

Водолеите ги очаква изключителен ден – лесно ще изпълняват задачите си. Ще се радват на увеличение на финансите си.

Рибите ще са под напрежение. Препоръчително е да не следват чужди съвети и да не извършват неща, които принципно не биха правили. Онези представители на Рибите, които са в сферата на творческите професии, ще имат възможност да разгърнат талантите си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във