Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 29 октомври – Споделената радост е двойна радост


Петък, 29 октомври – Споделената радост е двойна радост


Планетите Венера и Юпитер продължават да са разположени по такъв начин една спрямо друга, че да провокират положителни емоции. Те засилват усета за красиво, увеличават хармоничността в междуличностните отношения, разпалзват желанието за досег до изкуството.

Двете планети благоприятстват добронамереното ни отношение към хората около нас. Мнозина ще изпитват желание да споделят хубавите неща, които са им се случили през седмицата, с близки, познати и колеги. Ще е в сила принципът - „Споделената радост е двойна радост“.

По отношение на финансовите въпроси изключително успешно решение ще намират онези от тях, които са свързани с бизнес контакти с партньори в чужбина. Лесно ще бъдат решени правни и медицински казуси, тъй като традиционно планетата Юпитер влияе положително върху хората, които са се посветили на правораздаването и лекуването.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните е добре да са внимателни, когато общуват с началниците си, защото могат да се скарат с тях. И ако заемат управленски постове, трябва да проявят по-голяма загриженост за подчинените си – някои от тях могат да напуснат и после да се наложат кардинални промени и дори до сериозни загуби за компанията.

Телците ще имат успех при покупката на недвижим имот. Ще се окажат, че имат невероятни съседи, които винаги ще са готови да им помогнат.

Близнаците могат да имат спънки, забавяния и трудности в бизнеса, но ако заминат в командировка, ще имат успех в осъществяването на важни бизнес контакти, с дългосрочен ефект.

Раците е добре да се пазят от финансови злоупотреби – от една страна да не се поддават на изкушението да извършат такива, а от друга – да внимават някой тях да не се опита да ги измами.

Лъвовете ще трябва да намерят време да отпразнуват няколко големи победи на финансовия фронт. 

Девите ще са дръзки и ще поемат големи рискове. Те ще проявят силна воля и ще използват творческия си талант да преодолеят сериозно предизвикателство, което ги измъчва от доста време насам.

За Везните денят е благоприятен за осъществяване на контакти с чужбина. Но ще трябва да работят изключително концентрирано.

Скорпионите трудно ще се стоят на едно място - ще се опитат да завършат трудни сделки с помощта на бизнес партньорите си. Може да им се наложи спешно да изтеглят голям кредит, но е препоръчително да не се поддават на емоциите и добре да обмислят всички възможни варианти за намиране на решение от ситуацията.

За Стрелците е подходящ момент да намерят добър адвокат, който да им помогне със съвет за важна сделка.

При Козирозите може да изплува болезнен спомен от миналото. Ще възстановят равновесието си, ако се потопят в работа или споделят притесненията си с хората, които първи забележат промяната в настроението им.

Водолеите, заети в сферата на развлекателния бизнес, ще се почувстват разочаровани и предадени. Препоръчително е да не се депресират, а да изразят творческото си аз по най-експресивен начин. Това ще помогне и на тях, и на потенциалната им публика.

Рибите ще искат да постигнат максимални резултати с минимум усилия. Ще зависят изцяло от щастливата случайност. Ако не променят кардинално философията си, в един момент птичето на късмета не само ще отлети безвъзвратно от рамото им, но преди това ще клъвне гордо вдигнатия им нос.

Facebook logo
Бъдете с нас и във