Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 28 август - много успешен за Козирози и Деви

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Петък, 28 август - добър ден за строителство, минен бизнес, политически и инженерни проекти. Козирозите и Девите ще имат успех в много начинания. Раците да внимават в отношенията с бизнес партньорите си, може да им се наложи да прекратят някои сътрудничества.


От 6.47 часа до 7.50 часа –  добро време за подготвяне на счетоводни документи и набелязване на начинания, в които инвестирате само собствени средства. Подходящо време за планиране на бизнес в сферата на фармацията, медицината, хранително-вкусовата промишленост. За Овните и Везните е важно да имат предвид, че дори и да искат предварително да си подготвят протичането на някои финансови консултации, този момент не е подходящ.

От 7.50 часа до 8.58 часа – хубав период за тези, чийто бизнес е свързан с рудодобив. Добро време за политически решения и строителни дейности. Хубав час за подготвяне на преговори с банкови институции. Благоприятно време за планиране управлението на чужди капитали. Това, което започнете в този промеждутък, ще е трайно и стабилно. Лъвовете и Девите да избягват да планират откровени разговори с колеги, за да не се стигне до сериозни конфликти. Везните ще имат успех при плановете си, свързани със строителни обекти и първи копки.

От 8.58 часа до 10.06 часа – време, подходящо за всякакви дейности, особено за подписване на договори, за уреждане на документи, свързани с образование. Девите и Скорпионите ще имат успехи във всички начинания. Като цяло е много добър период за всякакви дейности, включително за инвестиции в сферата на изкуството, но не е добър момент за наемане на подизпълнители, защото те трудно ще влязат във вашия ритъм на работа и ще ви бавят.

От 10.06 часа до 11.14 часа – не е добро време за уреждане на финансови въпроси, тъй като е възможно внезапно и неочаквано да се провалят. Подходящ момент за публични изяви, но те ще ви костват много нервно напрежение. Имайте предвид, че може да ви изненада разкриването на скрита информация, да загубите документи или да ги попълните грешно. Възможно е да се окаже, че се самозаблуждавате за нещо важно, отнасящо се до бизнеса ви. За Стрелците обаче този промеждутък се очертава като успешен.

От 11.14 часа до 12.20 часа – подходящо време за регистриране на нови фирми, старт на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари.

От 12.20 часа до 13.30 часа – добре е за инвестиции, теглене на кредити и уреждане на наследства. Възможни са проблеми със съдружници и партньори. Подходящ момент за купуване на автомобил. Хубав час за тези, които се занимават със селско стопанство.

От 13.30 часа до 14.35 часа – хубаво време за всички, които се занимават с правни въпроси и които са на държавна служба. Подходящо време за уреждане на въпроси от сферата на образованието. Телците да имат предвид, че в начинанията им могат да възникнат спънки, но с малко повече усилия те ще намерят своето решение.

От 14.35 часа до 15.45 часа – хубав час за всякакви начинания в сферата на изкуството и за положително развиване на партньорските отношения. Благоприятно време за начинания, свързани с интериор, дизайн, с покупка на картини и музикални инструменти. Близнаците ще имат успех при уреждането на финансови въпроси. Но всички зодии да внимават със сделките с имоти - те могат да се забавят и дори провалят.

От 15.45 часа до 16.50 часа – подходящо време за строителен бизнес, а също и за започване на някаква нова дейност, с която до момента не сте се занимавали. Може да уреждате въпроси, свързани с намесата на държавната администрация и съдилищата.

От 16.50 до 17.58 часа – времето е добро и подходящо за всяка дейност – но най-вече в сферата на изкуствата. Ако организирате спортни прояви, или имате бизнес, свързан с деца и с мениджмънт на развлекателни събития, или имате агенция за запознанства, това е вашият звезден час. Подходящ е за бизнеса на Скорпионите и Рибите. За Раците това е добър час за уреждане на финансови въпроси.

От 17.58 часа до 19.00 часа – хубаво време за тези, които се занимават с публични изяви и са известни личности. Добро време и за тези, които се занимават с търговия, медицина и с дейности, свързани с хранително-вкусовата промишленост. Може да уреждате успешно сделки, свързани със строителство и инженерни проекти, а също така ще ви върви и при започване на политически инициативи. Особено ще им върви на Козирозите и Скорпионите. Водолеите да внимават с финансовите операции, защото са възможни измами.

 

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във