Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 27 май – Пазете се от злоупотреби с власт


Петък, 27 май – Пазете се от злоупотреби с власт


Днес ъгълът между орбитите на Венера и Плутон е 90 градуса. Това разположение на планетите ще ви се отрази, като засили насилствените влияния и злоупотребите с власт в сферата, в която работите.

За да избегнете подобни ситуации, ясно определете границите във взаимоотношенията си с колегите, клиентите и бизнес партньорите.

Тъй като Венера се свързва с любовта и изкуствата, днес ще ви върви, ако инвестирате в покупка на картини и продуциране на филми и песни, както и в организиране на романтични събития – като сватби и пътешествия по повод меден месец.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, най-накрая ще имате повече свободно време за себе си. Освен да си обновите гардероба и прическата, помислете и за някакъв ремонт в апартамента.

Телци, днес е подходящо време да си купите кола на лизинг. Не се притеснявайте от неадекватни реакции на ваши бизнеспартньори – днес ще можете да обърнете всяко нестандартно действие в своя полза.

Близнаци, запазете хладнокръвие, независимо от това какво се случва в компанията ви – само няколко часа ви делят от така чакания уикенд.

Раци, не бързайте да отказвате допълнително работа. Днес съгласяването ви с подобни оферти само ще увеличи бонуса ви към заплатата и възможностите за кариерно израстване.

Лъвове, бъдете предпазливи – каквито и решения да взимате, първо помислете за последствията! В противен случай може горчиво да съжалявате.

Деви, малко е вероятно някой да ви плаща допълнителни бонуси за свършената работа през уикенда. Така само ще липсвате на близките и приятелите ви. Работете по-организирано, систематизирано и бързо в делничните дни. Така ще се наредите сред най-добрите служители на компанията и много скоро ще получите повишение.

Везни, забравете за суетната гордост – тя само ще ви пречи в контактите с бизнес партньорите. Ако нещо ви притеснява, бъдете искрени и откровени, но не намесвайте личните си проблеми в работата.

Скорпиони, бъдете решителни и смели - звездите са на ваша страна. Особено ако се хвърлите да хванете бика за рогата, съдбата широко ще ви се усмихне. Не бъдете пасивни – дори и по характер да не сте от най-активните и инициативните, днес ще трябва да се промените.

Стрелци, днес не отказвайте предложения за бизнес пътувания. По време на тях посетете музеи или изложби и се възползвайте от възможността да научите повече за партньорите си, с които ще развивате бизнес в близките пет години.

Козирози, днес следвайте линията на поведение на успешните бизнесмени – не се отклонявайте от графика си, бъдете точни, стриктни и много делови. Дори и в личния ви живот, в романтичен план, това ще се хареса от обекта на вашия интерес.

Водолеи, днес ще научите две важни новини за бизнеса си. Едната - добра, другата - лоша. Не се разстройвайте от последната. Потърсете подкрепа от най-близкия си човек, а на останалите приятели разказвайте само за успехите си.

Риби, днес от плещите ви ще падне товар, който ви тежи от доста време насам. Ще можете да дишате по-свободно и голяма част от проблемите ви ще бъдат разрешени по най-неочакван начин. Благодарете на съдбата, като посетите храм или свой по-възрастен роднина.

Facebook logo
Бъдете с нас и във