Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 25 март – Успешно преодоляване на трудностите


Петък, 25 март – Успешно преодоляване на трудностите


Днес, седем дни след пълнолуние, орбитите на Слънцето и Луната образуват помежду си квадрат. От една страна това може да ви повлияе, като засили бащинските или майчинските ви инстинкти. От друга – може да изостри противоречията между жените и мъжете в един екип.

Друго влияние на това разположение на планетите е, че ако около пълнолуние сте започнали някакъв нов проект, то сега – седем дни по-късно, вероятно ще се появят първите препятствия.

Добрата новина е, че звездите ще са благосклонни към вас и ще ви помогнат да ги преодолеете.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес някои ваши бизнес партньори ще си извадят грешни заключения от вашите действия. Възможно е да ви подведат. Помогнете им да ви разберат правилно – организирайте фирмено парти и в неформална обстановка си изяснете недоразуменията.

Телци, днес могат да ви се случат много абсурдни неща, затова не се разделяйте с най-верния си спътник  - чувството за хумор. Ако не можете да промените случващото се, просто го приемете с усмивка.

Близнаци, днес ще трябва да посветите цялото си свободно време в създаването на нови контакти. Имате уникалната възможност да предвидите днес с голяма точност как ще се развива бизнеса ви в близките три години. Не я пропускайте – по-късно няма да съжалявате.

Раци, днес ще сте ненадминати в уреждането на организационни въпроси около вашия бизнес. Бизнес партньорите ще ви завидят за добре обмислените ходове и тактика. Гответе се за повишение и бонуси.

Лъвове, ще искате да заминете на заслужена почивка. Въпреки всички усилия, които полагате, това няма да е възможно. Ако сте търпеливи, желанието ще ви се изпълни през следващата седмица.

Деви, важно е да планирате разплащането на кредитите си, като си определите крайните срокове. Така по-лесно ще се концентрирате в работата си.

Везни, важно да се придържате към изпълнението на ангажиментите, които сте поели. Ако работите, изпълнени със спокойствие, ще постигнете добри резултати.

Скорпиони, днес ще може да се поздравите със сериозни успехи - упоритата ви работа ще бъде оценена и възнаградена. Но не бързайте да се радвате - бизнес партньорите ви ще ви убедят да поемете още по-отговорни задачи.

Стрелци, днешният ден ще ви донесе много вълнения. Може да ви се наложи да говорите пред отбран кръг топ бизнесмени. Бъдете уверени и искрени.

Козирози, днес ще ви е лесно да давате обещания, но изключително трудно да ги спазите. Ще трябва да се преборите с мързела си и да поставите чувството си за дълг на първо място.

Водолеии, днес ще си имате работа с капризни и ревниви бизнес партньори. Въпреки желанието си да ги спечелите за каузата, не угаждайте твърде много на капризите им, в противен случай само ще ви се налагат.

Риби, днес ще трябва да посредничите при отдавна влошени отношения. Заложете на конструктивния диалог, в никакъв случай не сипвайте сол в раната и не подклаждайте стари конфликти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във