Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 21 май – Разположението на Слънцето спрямо Юпитер вещае бунт


Петък, 21 май – Разположението на Слънцето спрямо Юпитер вещае бунт


Разположението на Юпитер спрямо Слънцето може да разкрие отрицателните влияния на планетата, а те не са малко – прекалено голяма суета, разсипничество. Юпитер може да ни въздейства по такъв начин, че да сме изкушени да изхарчим всичките си пари по най-неразумния начин. Ние не сме богоподобни като Юпитер, така че не притежаваме способности като него – лесно да си стъпим обратно на краката.

И чувството ни за справедливост може да бъде накърнено заради влиянието на Юпитер - така че бъдете внимателни, що се отнася до решаването на правни въпроси и не спорете с началници. Не се бунтувайте, защото с това няма да постигнете нищо, а само ще си навредите.

Днес Овните ще са склонни да се поддават на спекулации. Ще имат намерение да инвестират излишните си средства на фондовия пазар. Ако направените досега инвестиции са престанали да растат, да помислят да ги продадат.

Телците този петък ще се чувстват доста комфортно поради финансовото си състояние. За Близнаци във финансово отношение днес ще бъде един скучен ден, но е добре да не взимат важни решения в тази сфера, тъй като е малко вероятно те да дадат плод.

Раците днес ще се поздравят с добри финансови печалби. Образно казано, в целия Космос ще им стискат палци.

Лъвовете ще са склонни да инвестират щедро в подобряване на имиджа си. Но е добре да контролират желанието си да харчат за ненужни глезотии и да се опитат да заделят малко средства за извънредни случаи.

За представителите на зодия Дева днес ще е ден на неоправдани разходи и ще им отнеме доста време, преди да възстановят баланса си. Някои от тях могат да имат намерение да се придържат стриктно към бюджета си, но в крайна сметка ще са в преразход.

За Везните е благоприятен ден на финансовия фронт. Ще могат да генерират завидни приходи. За Скорпионите е идеален ден за бърз икономически растеж. Ще могат да увеличат контактите си, които ще са им от полза в бъдеще.

Стрелците ще имат късмет по отношение на решаването на финансовите въпроси, няма да се притесняват да поемат рискове и това ще им помогне да вкарат свежи пари в бизнеса си. В същото време за Козирозите е препоръчително да не рискуват днес, а ако го направят, да са готови да понесат големи финансови загуби.

Водолеите да избягват инвестиции на пазара на недвижими имоти и да изчакат по-благоприятно разположение на планетите.

Рибите днес няма да дават неразумно пари назаем, нито ще теглят кредити, за да извършат големи покупки. Ще успеят да поддържат деликатното равновесие между приходи и разходи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във