Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 17 юни – С неподозиран писателски талант


Петък, 17 юни – С неподозиран писателски талант


Ъгълът между орбитите на Луната и Меркурий е 120 градуса. В същото време орбитите на спътника на Земята и на Юпитер се пресичат, образувайки ъгъл от 60 градуса. Това ще ви се отрази като във вас ще се засили общителността и желанието за духовно израстване. Освен това във вас ще се прояви неподозиран писателски талант. Ето защо си записвайте всяка мисъл, която ви хрумне.

И не излизайте от вкъщи без малък бележник – тази заръка е в сила за всички представители на зодиите. А ето и какво по-специално да очаква всяка от тях:

Овни, ще трябва да преодолявате препятствия – вероятно ще имате немалко разногласия с бизнес партньорите си и приятелите. Добрата новина е, че ще успеете да завършите задачите си в срок още тази седмица.

Телци, денят ще е запомнящ се – имате шанс да организирате изключително важна среща, с дългосрочно въздействие върху бизнеса ви. И в личен план ви очаква радост, която няма да имате търпение да споделите с близките си.

Близнаци, ще сте натоварени с тежка мисия – да спечелите конкуренцията. Ще трябва да впрегнете целия си арсенал от омайващи и убеждаващи техники.

Раци, ще се опитате да впечатлите околните с външния си вид. Любовта е във въздуха, така че усилията ви си струват.

Лъвове, за вас ще важи максимата, че опитът е най-добрият учител. Той ще ви помогне да се справите с новите предизвикателства на работното място. Бъдете добър учител за колегите си, като провокирате въображението им.

Деви, развивайте талантите си, като откриете своя ниша в бизнеса. Потърсете помощта на началниците си или на по-висшестоящи от тях.

Везни, днес ще се захванете с най-различни задачи. Но не пилейте усилията си, като се разпилявате в много посоки. Концентрирайте се и не губете чувството си за хумор.

Скорпиони, днес се погрижете за здравето си – започнете нов хранителен режим или си наложете да се разхождате всеки ден минимум по 20 минути. В противен случай ви заплашват сериозни разходи за лекарства.

Стрелци, днес не разчитайте на късмета си по отношение на финансовите въпроси. Внимателно следете какво подписвате и какви банкови преводи правите.

Козирози, препоръчително е да бъдете изключително внимателни, когато давате пари назаем, тъй като възстановяването на сумите може да ви отнеме повече време от очакваното. Днес може да започнете да работите по свой проект, който по-късно ще привлече повечето ви бизнес партньори.

Водолеи, бъдете изключително практични – особено за дрехи не харчете нито стотинка, ако не сте сигурни, че въпросното яке или рокля няма да ги облечете поне 30 пъти през живота си. Днес е благоприятно време да вземете решение къде точно бихте искали да вложите инвестициите си. Ако сте открили многообещаващ млад дизайнер, инвестирайте в негов магазин или в малка шивачница.

Риби, внимавайте да не станете жертва на интриги на колеги - проверявайте добре всяка информация, която достига до вас. Не се доверявайте толкова на вътрешното си усещане, колкото на очите си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във