Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признание


Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признание


Слънцето и Юпитер са в тригон - ъгълът между орбитите им е 120 градуса. Това ще повлияе благоприятно върху всички сфери на живота. Ще имате успех, късмет в някоя важна за вас област, ще получите признание, ще се радвате на добро здраве или благополучие.

Работещите в правораздавателната сфера ще се чувстват изпълнени с особено вдъхновение.Могат да очакват и повишение. Като цяло днес и утре (16 октомври) са два изключително благоприятни дни и можем с нетърпение да очакваме какво ще се случи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще могат да се похвалят, че благодарение на влиятелен приятел ще имат късмет в бизнеса. Ще работят ефективно и усилията им ще бъдат оценени.

Телците ще са готови за приключения. Денят ще е благоприятен за онези от тях, които се занимават с комуникации. Днес ще са особено убедителни и ще впечатляват както началници, така и клиенти.

Близнаците ще трябва да избягват излишни разходи, да бъдат по-организирани и да внимават за детайлите. В края на деня ги очаква важна среща.

Раците могат да останат силно разочаровани от това, че всичките им усилия изведнъж ще се окажат напразни. Ще са на различно мнение от бизнес партньорите си по важен въпрос и е възможно това да доведе не само до разгорещени спорове, но и до конфликти.

За Лъвовете е важно да отделят време да планират финансите си. Може изведнъж да забогатеят. Но вероятно и може да изпаднат в криза, която да се разпростре на няколко фронта. Важно е това да не ги стресира.

Девите ще искат да изявят най-силните си качества. В един момент е възможно да усетят как околните изпитват страхопочитание към тях. Но целия ден ще имат да свършат много работа.

За Везните е важно да не приемат здравето си за даденост. Трябва да избягват физическото натоварване и стреса. Да си отделят време за любими занимания и откровени разговори с близките.

Скорпионите ще са разкъсвани от противоречиви емоции. Трудно ще балансират между личния и професионалния живот. Добрата новина е, че ще успеят да спазят поетите ангажименти.

Стрелците ще се чувстват щастливи, потопени в света на фантазиите си. Ще изпитат нужда да останат насаме със себе си, да посетят манастир.

Козирозите, които са на свободна практика, ще имат много възможности да спечелят сериозна сума и да се подготвят достойно да посрещнат зимата. Не бива да си позволяват да пропиляват различните възможности, които днес щедро ще им се предоставят от съдбата. Важно е да се подготвят внимателно за всяка среща.

За Водолеите е добър ден да увеличат финансовите си възможности и да помислят за нови вложения в печеливши идеи. Могат да открият магазин за козметични продукти или за дизайнерски прибори и съдове.

Рибите да имат предвид, че този петък могат да поставят началото на нов проект или инициатива. Ще останат мотивирани до нейния завършек, въпреки проблемите. Днес могат да направят нещо, което никога преди не са правили, – да измислят нов коктейл или нова кройка за роклята си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във