Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в Риби


Петък, 14 май – Юпитер, планетата на щастието, навлиза в Риби.


Днес Юпитер излиза от Водолей и навлиза в Риби, като ще остане там до 28 юли 2021 година. След тази дата Юпитер става ретрограден и се връща във Водолей. Юпитер е планетата на високите идеали и щастие. Нептун представлява висшата, божествена любов. Така че, отчитайки общото влияние на двете планети, този петък е благоприятен за благотворителност, откриване на теологични истини, интерес към паранормалното, посвещаване на изкуството, музиката, литературата, театъра. Творците ги очаква много успешен ден, защото Нептун ще се отразява благоприятно и на интуициите, и на вдъхновенията им. Този благодатен период ще продължи до 28 юли.

Кой е най-облагодетелстван от Юпитер? За около девет седмици Юпитер в Риби ще има благоприятно въздействие върху представителите на Риби, Рак и Скорпион, както и върху Телец и Козирог. През този период много техни желания ще се сбъднат. По-малко облагодетелствани ще се чувстват представителите на Овен, Водолей, Лъв и Везни, но с усърдни и съзнателни усилия все пак могат да постигнат доста добри резултати. За Дева, Близнаци и Стрелец е препоръчително да са с повишено внимание, тъй като при тях Юпитер ще се прояви в своята арогантна същност. Ако постъпват разумно, това няма особено да им се отрази.

За Овен този петък е благоприятен за решаване на финансови въпроси - ще спечелят добри пари, благодарение на огромния си опит. Могат да си осигурят и допълнителни доходи, използвайки безбройните си таланти.

Телците ги очакват трудни пазарлъци, за да получат най-добрите оферти. Усилията им ще се възнаградят и ще спестят значителни суми.

За Близнаците е препоръчително да бъдат внимателни на финансовия фронт. Може да се окажат принудени да платят твърде висока цена за посредствено извършена услуга. Съветваме ги да проучат внимателно пазара, преди да купят, каквото и да било.

За представителите на зодия Рак е благоприятен ден за планиране на вечеря с любимия или с обекта на интерес от противоположния пол, но им препоръчваме да бъдат по-скоро щедри, отколкото стиснати.

Лъвовете ще трябва да насочат положителната си енергия в правилната посока, за да спечелят повече пари. Препоръчително е да избягват да прекарват твърде много време в сърфиране в интернет с надеждата, че ще изкарат бързи пари.

За представителите на зодия Дева този петък ще е благоприятен на финансовия фронт. Положителният им подход към разходите, ще им помогне да вземат правилните решения. Следва да правят внимателни проучвания, преди да купят или продадат нещо.

За Везни денят не е много благоприятен за решаване на финансовите дела. Съветваме ги да не бъдат агресивни в желанието си да инвестират. Ще имат тревоги, защото засега не ги очакват бързи печалби.

Скорпионите днес с охота ще харчат пари за своя партньор или любим. Може да им се прииска и да парадират сред по-голям обществен кръг със своята финансова стабилност и независимост. За разлика от тях Стрелците ще бъдат много прагматични и ще избягват изкушението да харчат импулсивно. Може да им е трудно, но ако продължават да го правят, ще видят, че не е невъзможно.

Козирозите този петък ще имат силен стремеж към материални блага, но добрата новина е, че няма да харчат безразсъдно трудно спечелените средства. Ще ценят всяка стотинка. Препоръчително е днес да избягват да търгуват на борсата.

Представителите на зодия Водолей ще имат интерес да инвестират в имоти или автомобили и за тях е добър ден да отидат на оглед или да проучат екстрите на новата си кола.

Риби днес могат смело да поемат финансови рискове и ще имат време за нещо, което от доста време се опитват да направят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във