Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 13 ноември – Ден на трансформации, засилени емоции и психически разстройства

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 


Петък, 13 ноември – Ден на трансформации, засилени емоции и психически разтройства


 

Днес всичко, свързано с израстването, властта, самолюбието, манипулациите, ще се оцвети в ярко. Днес доста от вас ще бъдат на кръстопът в живота си. Пренапрежението, свързано с властта, администрацията, вирусите, психичните заболявания, страховете, се дължи на факта, че днес енергията на Плутон е най-силна от дадените ни във физическия свят. Трябва да се научим да работим с нея. При тежки лични аспекти на Плутон към хороскопа има специфично въздействие върху психиката. Понякога хората изпитват ужас, необясним и за тях самите. Държат се, сякаш са препарирани и психиката им блокира.

Плутонови са всички „подземни професии”: на археолози, пещерняци, миньори, на работници в сферата на нефтодобива, в поддържането на метрото, на хора, занимаващи се с взривове, както и атомни физици, а също така и професии, свързани с това да са лидери в обществото (политици и общественици); революционери, които действат подмолно и се крият, реформатори, политически и обществени лидери - хора, които активно участват в живота на даден социум; хора - занимаващи се с особени видове бойни изкуства и спорт, иглотерапевти, масажисти, работещи с енергийни форми, окултисти, магьосници, екстрасенси, погребални агенти, гробари, онколози. Днес денят за тях ще е успешен и интересен.

Днес също така се очакват процеси от рода на политически преврати, стачки, митинги и всякакви събития, при които хората се събират на едно място.

Много от вас днес ще усещат засилена сензитивност, възприемчивост, магнетичност, воля, активност, сила, голяма прегрятост, свръх значимост.

Днес е невъзможно да бъдете заедно с близки и приятели, да се забавлявате и да изпитате емоции, които определено ви липсват. Това е насилствено оттласкване от групата, от колектива, свързано със страх.

Конфигурацията днес рязко активизира емоционалната сфера. Всички прегрети емоционални ситуации възникват именно днес - висока влюбчивост, повишен темперамент и ревност, свързани с най-тежките й прояви. Човек губи разума си от бяс и целият излиза извън кожата си. Възниква емоция, която му е съвършено непозната. Любовта става прекалено важна. Обектът на чувствата се оказва толкова значим, че на човек му се струва, че в него е събран целият му смисъл и живот. Също ще бъдете подтикнати да извършите някои грехове. Ще се пораждат прекалено страстни желания. Ако говорим за библейското разбиране на греха, той не е в това, че Ева искала да изяде ябълката, а във факта, че желанието й е станало по-силно от забраната. Така се създава формулата, че когато не трябва, но много ти се иска, значи може. В тези случаи желанието преизпълва сърцето и подчинява всички мисли на едно чувство. Ето това е моментът на грехопадението – желанието на Ева е било толкова силно, че разумът на Адам е послушал сърцето й. Венера винаги се свързва със сърдечната чакра, а змията (енергията "Кундалини" се рисува като змия) - с Плутон. Това е енергията на Муладхара, която е скрита в основата на гръбнака. Когато човек е обзет от силно желание, не е способен да контролира решенията си чрез разума. Тогава настъпва изгонването от Рая. Тогава правим неща, от които после се срамуваме. Най-мощната емоционална прегрятост и прекаленост се получава именно в дни като днешния. Ще има множество любовни колизии, насилие.

Аспектът засяга и социалната сфера. Има отношение към родовата карма и затова често става въпрос за наследствена обществена активност.

Аспектът влияе на още една сфера освен властта, политиката и професията. Това е темата за самочувствието, самолюбието. Ще се изявят хора, които са вътрешно много активни (като Джо Байдън}, които не се проявяват навън. Те мълчаливо и мъчително се страхуват да демонстрират на околните, че са самолюбиви и амбициозни. Наблюдаваме скрито самоутвърждаване. На вътрешен план качествата са много силни, личността е много амбициозна, но това не се проявява навън. Човек се старае да действа така, сякаш не се стреми към успех, все едно изобщо не му пука успешен ли е или не. На вътрешен план обаче се измъчва. Ако изглежда напълно лишен от самолюбие, то знайте, че той просто много добре го прикрива.

Днес много хора ще трябва да мислят не само за своята съдба, а да изразяват нуждите на обществото. Или може да се окажат пасивни участници в социалните процеси.

Това е един от най-тежко влияещите на здравето аспекти. Той рядко е на небето и затова дава серия от специфични заболявания. Принципно всички болести в Плутон са такива. Влошава се общото състояние, човек не се чувства добре, но лекарите не могат да поставят диагноза - те дори смятат, че той е здрав - нищо му няма. В същото време човек усеща как рухва енергийно. Това може да се прояви като заболяване на черния дроб (тъй като Юпитер е точно до Плутон), кръвта или сърцето, но болестите на Плутон се проявяват, където си искат. Проблемът не е в един орган, а в нарушаването на енергийния баланс на целия организъм. Когато се случва такъв аспект, който е от началото на годината, но в момента е абсолютно точен, задължително трябва да се насочите към специални методи за лечение, които да подобрят общото състояние на организма и да повишат имунитета му. Добре се отразяват нетрадиционните енергийни практики (като акупунктура, рейки, йога).

 

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във