Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 12 ноември – Пълен напред с разпалено въображение


Петък, 12 ноември – Пълен напред с разпалено въображение


Днес ъгълът между орбитите на Слънцето и Нептун е 120 градуса. Това ще се отрази, като мнозина от вас ще усетят, че имат по-голямо въображение от обикновено. Ще се увеличи и вашето съпричастие и състрадание, интуиция и телепатични способности. Ще успявате да убеждавате другите в ефективността на вашите цели, както в личен, така и в професионален план.

За хората на изкуството днес ще е особено успешен ден. Разположението на Луната спрямо Венера също ще оказва своето благоприятно въздействие и ще допринася за по-добрите отношения с жените.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Този ден е подходящ Овенът да започне нови инициативи. Той може да разчитат на таланта си да ентусиазира и на късмета си. Ще имат успех, ако инвестира в отваряне на магазин за екстремни спортове.

За Телците, които работят в сферата на съдебната система и държавната администрация, денят ще е благоприятен за взимане на трудни решения. Добре е да се вслушат в гласа на съвестта си,  а не в това, в което ще ги убеждават техни колеги.

Представителите на Близнаци е добре да не действат прекалено емоционално, а добре да обмислят различните сценарии, преда да решат по кой път ще поемат. Възможно е някои от бизнес партньорите им неволно да ги подведат, затова трябва особено да внимават при воденето на преговори и подписването на договори.

Раците, които се занимават с компютри и иновативни технологии, както и с архитектура, ще имат успех в проектите си, където свободно са развихрили въображението си. Днес е подходящ ден да предложат най-екстравагантния си проект.

Лъвовете, които се занимават с музика, ще разширят аудиторията си. Могат да помислят да запишат песен, като поканят за дует свой сериозен конкурент, или ангажират нашумял в момента текстописец да им напише песен с политически ангажирано послание.

Денят е благоприятен за Девите - за наемане на персонал. Ще имат успех и при предлагане на услуги, свързани с поддържането на добрата физическа форма, включително масажи и спа терапии.

Успешен ден за Везните, които се занимават с транспортни услуги, продажба и ремонт на автомобили. И онези от тях, които искат да си купят нов автомобил, днес ще имат късмет с намаление, а и най-накрая ще открият модела кола, която най-много отговаря на техните високи изисквания.

Скорпионите ще печелят добре и от собствения си труд, и от управлението на чужди авоари. Ще имат успех, ако инвестират в закупуването на машини за производство на тръбни мебели.

За Стрелците денят е добър за предприемане на пътувания с мисия. И без предварителни уговорки ще се срещнат с хората, които искат, и ще договорят това, за което отдавна кроят планове. 

На Козирозите ще им върви в организирането на конференции и изложби. Въпреки че могат да им забавят важни финансови траншове, ще успеят да поканят най-добрите оратори и топ артистите в инсталационното изкуство в момента.

За Водолеите е препоръчително да се усамотят, за да подредят мислите си, да презаредят батериите. Ще им трябват нови сили и много търпение в предстоящи нови начинания с нови бизнес партньори. Важно е да нямат кой знае какви предварителни очаквания, защото само който не очаква нищо, не може да бъде разочарован.

Рибите ще чувстват, че плуват в свои води - ще им върви с всичко, с което се захванат. Този петък е ден за покупки на нови зимни обувки и палта. Ще имат късмет и при поръчката на нова камина по проект на нашумял дизайнер - ще я купят с намаление, а дървата в нея сякаш ще горят с години. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във