Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 12 март - Истината и реалността ще разстроят мнозина


Петък, 12 март - Истината и реалността ще разстроят мнозина


Възможни са доста илюзии и разочарования. Добре е да се приземявате, вместо да се отдавате на прекалена мечтателност.

Тези, които имат склонност към депресии, днес да са особено внимателни, тъй като е възможно да им се поддадат.

Ще изпитвате нужда да се чувствате закриляни и обичани и ще търсите хармонията със заобикалящия ви свят.

Красотата ще носи емоционална удовлетвореност на мнозина от вас. Ще проявявате склонност към прекалено угаждане.

По-трудно ще разграничавате илюзията от реалността.

Овните ще имат късмет в дейности, свързани с чужбина, ако са заети в сферата на фармацията, петролния бизнес, финансите, мореплаването и фотографията. Този петък те могат да планират далечни пътувания и възстановяващи здравето процедури – СПА, масажи, фитнес, диети.

Телците могат да се заемат с реализирането на своите планове. При тях могат да настъпят промени във финансово отношение, които в бъдеще да доведат до положителен ефект – нормализация и стабилизиране. Нещата, които Телците започнат в бизнеса си в този петък, ще са стабилни и ще водят до развитие в посока растеж.

Близнаците може да действат прибързано и необмислено и да имат проблеми с висшестоящи и началници. Добре е да внимават с информацията, с която разполагат, защото тя може да попадне в ръцете на неправилните хора и да бъде използвана в техен ущърб.

Раците днес може да имат успешни контакти с банки и съдилища. Могат и да планират, а дори и да предприемат пътувания на далечни разстояния. Тези от тях, които се занимават с психология, медицина, фармация, ще имат успех. Ако водят съдебни дела, е възможно да изскочат неясни факти, а дори и лъжливи обвинения.

Лъвовете може да сключват застраховки, да работят успешно в сферата на секретната информация. Те обаче не бива да си позволяват емоциите им да надделяват над разума. При тях са възможни изненади, идващи от началници и възложители на работа.

Девите може да се поздравят с успехи при промени в партньорските отношения, особено ако в тях са замесени хора зад граница. Някои от партньорите може да имат различни възгледи и да всяват известен смут в душата им, но накрая нещата ще се уредят по особено добър начин за представителите на зодия Дева.

Везните днес е добре да се заемат с дейности, свързани с работници, служители и колеги. Тези от тях, които се занимават с бизнес с напитки – както безалкохолни, така и високоградусни, или са заети в сферата на петролната индустрия, фармацията и балнеолечебния туризъм, ще имат успехи. За тях обаче не е благоприятно този петък да се отправят на пътувания към далечни дестинации.

Скорпионите днес да внимават в спекулативните дейности, както и в занимания, свързани с поемане на висок риск и разчитане на късмет, защото може да бъдат измамени или подведени. Успех ще имат онези от тях, които се занимават с деца, с изкуство – пеене, свирене, танцуване, рисуване, театър и кино.

Стрелците да бъдат внимателни, ако сключват сделки с недвижими имоти, защото може да има нещо скрито и измамно. Да бъдат нащрек и по отношение на бизнес партньорите си, които могат да реагират по-остро и изнервено и да създават конфликтни ситуации.

Козирозите е хубаво да са внимателни при работа с документи и водене на кореспонденция, особено с хора зад граница. Опасността е да не загубят някой документ. Около тях са възможни са злословия и заливане с невярна информация, която да засегне партньорските им отношения.

Водолеите трябва да внимават с парите и да не носят големи суми в себе си. Не е благоприятно да участват в спекулативни сделки, защото са възможни загуби. Нека бъдат внимателни - при тях са възможни конфликти с началници. За тях промените в бизнеса този ден няма да бъдат особено благоприятни. Същото е в сила и ако имат намерение да започнат нов бизнес.

Рибите днес ще са особено емоционални, съчувстващи, състрадателни. Това е възможно да ги напряга психически. Те ще пренасят нервното напрежение в дома си и това ще пречи на заобикалящите ги да създадат хармония. Те ще имат успех в инициативи, свързани с чужбина и с чужденци.


Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във