Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 11 септември - Подходящ ден за търговия и бизнес с недвижими имоти

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Петък, 11 септември - Подходящ ден за търговия и бизнес с недвижими имоти. Успешен ден за Раците.


Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часа представителите на знака Лъв могат да подготвят успешни търговски сделки с чужбина. За тях е благоприятно да планират и далечни пътувания, най-вече към море или океан, а също с кораб или яхта. Като цяло това е благоприятно време за онези, които се готвят да поемат на път. Не е подходящ период  да организирате колективни дейности или да поставяте задачи за изпълнение на подчинените си.

От 8.04 часа до 9.08 часа – подходящ час за хората, на които се налага да вземат важни управленски решения, за тези, които се занимават с инвестиции и с борсови операции. Управляващите чужди финансови средства, в този промеждутък ще имат успехи. Добро време за уреждане на финансови взаимоотношения с бизнес партньори. Ако се налага посещение в различни държавни инстанции във връзка с регистрация на фирма и започване на нов бизнес, сега е най-подходящият момент.

От 9.08 часа до 10.16 часа – много хубав час за всякакви бизнес начинания. Партньорите могат да реагират по-емоционално и да имат нужда от повече информация, за да постъпят адекватно спрямо възникналите ситуации. Ако се налагат някакви компромиси, те няма да навредят на никого.

От 10.16 часа до 11.20 часа – много хубав час за тези, които се занимават с обзавеждане, интериор, недвижими имоти. Сега може да направите промени в офис помещението си. Хубав час за тези, които се занимават с големи инвестиции, борсови сделки, застраховки, погребални агенции, езотерика.

От 11.20 часа до 12.24 часа – добро време за тези, които се занимават с полиция, жандармерия, армия и въоръжаване. Подходящ час да вземете решения, свързани с бизнеса със стоманолеене, изработка на остри предмети, включително на ловни или отбранителни оръжия.

От 12.24 часа до 13.28 часа –  представителите на Рак и на Везни могат да реагират много емоционално. Те могат дори да се скарат с колегите и партньорите си. По-добре е да потърсят уединение, за да могат да решат наистина важните неща. В този час е подходящо да уредите партньорски отношения, най-вече отнасящи се до общи финансови средства.

От 13.28 часа до 14.32 часа – подходящ час за решаване на казуси, при които ще ви е необходим съветът на адвокат, съдия, банков служител, на държавни органи, инстанции и администрации. Хубав час за завеждане на съдебни дела. Подходящо време за уреждане на контакти и сделки с чужбина. Часът е хубав и за тези, които ще следват в университет или чиято дейност е свързана с духовенството. Добро време за психолози и психоаналитици.

От 14.32 часа до 15.36 часа – часът е хубав за хората, занимаващи се с театър, кино, изящни изкуства, писане и разпространение на печатни произведения. Добър момент за тези, които имат намерение да направят пробив в кариерата си и да бъдат забелязани от околните, и най-вече от началниците.

От 15.36 часа до 16.40 часа – добро време за хората, които се занимават с машиностроене и с разработване на нови технологии. Подходящо време за взимане на важни бизнес решения, за заемане на важни и отговорни постове в големи предприятия или в управлението на държавата.

От 16.40 часа до 17.44 часа – този час е хубав за тези, които са на високи позиции или имат собствен бизнес и искат да го разширяват. Часът е подходящ за много видове дейности.

Представителите на Дева и Риби могат да имат проблеми в отношенията си с бизнес партньорите. Хубаво време за делови разговори със служители и за наемане на нови колеги в екипа.

От 17.44 часа до 18.48 часа – много хубав час за тези, чиято дейност е свързана с обществени изяви и разчита на доброто отношение на публиката. Това може да са хора на изкуството или политици, за които е важна положителната оценка на обществото. Тези, които се занимават с политика, е добре да внимават в изказвания, речи, защото може да загубят популярност. В същото време хора, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успехи, особено ако работят сами, а не в партньорство с други хора.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във