Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 11 декември - Внезапните изблици на емоции няма да са добро решение

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Петък, 11 декември - Внезапните изблици на емоции няма да са добро решение


Този петък се пада три дни преди слънчево затъмнение. Днес и през следващите няколко дни не е добре да взимате важни решения, които трябва да започнат да се случват веднага. Ако в ден около затъмнение се решите на нещо важно - ключово за живота ви или започнете нещо ново, то имайте предвид, че през следващите 18 години тези ваши намерения трудно ще се реализират.

Все пак в дни около затъмнение може да помислите върху някои решения – да прекратите ненужни и вредни навици, начини на мислене и поведение, отношения с хора, които вече не играят хубава роля в живота ви.

В този ден Луната прави опозиция с Уран и много хора ще се чувстват особено емоционално напрегнати. Ще се изостри чувствителността ви по отношение на финанси, материална сигурност, окултизъм, религия, философия. Много хора могат да се депресират или да търсят алтернативни начини на мислене и поведение, за да се спасят и да изплуват от блатото, в което е възможно да са затънали.

Този ден и следващият са важни тъкмо за изплуването от всякакъв тип  материална зависимост и несигурност.

Затъмнението, което се случва на 14 декември, ще е важно за тези, които са под знака на Близнаци и на Стрелец. Хората, родени около 14 декември, ще бъдат засегнати от това затъмнение и техните съдби могат да се променят драстично след него. Тези хора могат да изпитат трудности в отношенията си с партньорите, а също така и при взимане на решения. Да пазят здравето си, тъй като има рискове за него, но е добре това да се прецени от астролог. Не само тези две зодии ще бъдат засегнати, а и всички, които имат важни точки в съвпад със Слънцето, Луната и лунните възли по време на затъмнение.

Този ден е благоприятен за Скорпионите и техните финансови дела. При тях парите може да идват лесно и без особени усилия.

Везните също ще имат успех в материалната сфера. При тях хубава и позитивна роля ще играят жени на различна възраст.

Водолеите и Рибите могат да правят промени в бизнеса, както и в отношенията си с началниците. Тези трансформации ще са положителни и благоприятни за тях.

Раците трябва да се пазят от разправии, срещи и разговори с висшестоящи, защото може да сбъркат. От друга страна ще имат подкрепата на колеги и подчинени. За тях ще има доста работа, като настъпилите промени в нея ще са хубави.

Лъвовете е добре да са внимателни, когато общуват с началниците си, защото могат да се скарат с тях. И ако заемат управленски постове, също трябва да се отнасят внимателно с подчинените си – някои от тях могат да напуснат и да се наложи смяна на персонала.

Девите ще имат успех, ако се занимават с недвижими имоти, строителство, земеделие, а също и с транспорт, комуникации, търговия, реклама, маркетинг.

Овните могат да имат спънки, забавяния и трудности в бизнеса. Може да настъпят проблеми в отношенията им с началници и подчинени.

В този ден не е добре Телците да пътуват. Същото се отнася и до Рибите.

Водолеите е добре да се пазят от финансови злоупотреби – от една страна да не се поддават на изкушението да извършат такива, а от друга – да внимават някой тях да не се опита да ги измами.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във