Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 10 септември - Венера преминава в Скорпион


Петък, 10 септември - Венера преминава в Скорпион


Когато Венера преминава в Скорпион, се увеличава страстта и чувствеността. Но това не трябва да се използва за егоистични цели, а за постигане на баланс между войнствения Марс и по-романтичната Венера, които също ще оказват своето влияние. Когато омиротворите двете противоположности, ще достигнете до творческа хармония и много от вашите скрити таланти ще се проявят в пълния си блясък.

Възможни са конфликти с представителите на Лъв, Водолей и Телец. Необходимо е да си изясните докрай възникналите недоразумения и създалите се интриги, за да постигнете хармония. Преодоляването на отрицателните енергии води до зареждане с нов прилив на сили и положително отношение към света. Всичко е въпрос на добра комуникация и желание да разбереш, а не да нараниш другия.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните е добре да се подготвят за важна бизнес среща – да вземат със себе си всички необходими документи, да се облекат елегантно, да сложат бижу или някакъв свеж акцент, и да си припомнят няколко вица, в случай, че срещата започне да доскучава.

Телците ги очакват странни случки, заради които ще имат усещането, че в живота им цари хаос, но това се дължи само на тяхното развинтено въображение. Късметът е на тяхна страна и нямат основания да се притесняват, стига да не създават нарочно пречки пред чуждия бизнес.

Близнаците могат смело да разкриват плановете и чувствата си – бизнес партньорите им ще ги подкрепят, а обектът на техните въжделения ще им откликне с взаимност. Днес ги очаква радостен ден.

Раците е добре да инвестират в медицински проучвания. Техен партньор ще им предложи да се включат в нов бизнес проект, който ще ги изстреля в неочаквани висини.

Лъвовете ще попаднат в ситуация, в която ще трябва да влязат в ролята на личен съветник или навигатор. Нека не се притесняват – дори и да не са съвсем сигурни дали са прави, ще сбъднат напълно желанията за успех на човека, помолил ги за съвет и посока.

На Девите ще бъдат изплатени отдавна просрочени парични задължения. Те ще бъдат поздравени за своята отдадена работа и ще имат повод да почерпят близки, приятели, колеги.

Везните ще постигнат така желаната хармония – да са и цар, и слуга; и дете, и родител. Това ще ги изпълни с благодарност към бизнес партньорите им и близките им, които са ги провокирали да изградят по-силен характер.

Скорпионите ще имат неочаквани разходи,но те ще бъдат за семейството и приятелите им. Добре е все пак да си водят сметката, особено ако харчат за вечери с черен хайвер и шампанско.

Стрелците ги очаква много изнервен и напрегнат ден. За да не изгубят контрол над ситуацията, е добре да се мотивират, като си представят, че в края на работния ден ще заминат извън града или ще си направят домашен сладолед с пъпеш, както някога в детството.

Козирозите е добре да инвестират в културен или исторически паметник. Ще бъдат изненадани как полусрутилата се сграда, която потягат, изведнъж ще се окаже най-предпочитаният хотел от представителите на чужди делегации от най-високо ниво.

Водолеите най-накрая ще се насладят на плодовете на своята неуморна работа, продължила месеци наред. Добре е да си направят равносметка, като изчислят плюсовете и минусите.

Рибите днес ще намерят изключително силни козове срещу конкуренцията. Това ще ги ентусиазира и превърне в силни лидери.

Facebook logo
Бъдете с нас и във