Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 10 декември – Готови за промени и развитие


Петък, 10 декември – Готови за промени и развитие


Този петък ъгълът между орбитите на Луната и Уран е 60 градуса. Това разположение на небесните тела ще ви се отрази, като увеличи склонността ви да подкрепяте и избирате нетрадиционни начини на действие.

Ще сте готови за промени и развитие. Ще се чувствате по-жизнени, по-ентусиазирани и по-активни от обикновено.

Тъй като Уран е в Телец, мнозина ги очакват положителни изненади в сферата на любовта и финансовите въпроси. Обстоятелството, че Луната е в Риби, ще доведе до по-голяма готовност да развивате и подкрепяте благотворителни акции.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните днес е благоприятен ден да изплатят дълговете си. Подходящо време е да помогнат финансово на свой приятел. Вероятно няма да постъпват особено разумно по отношение парите си, но в същото време ще имат късмет и ще увеличават печалбите си.

Има вероятност немалко хора да се опитат да измамят Телците, но по отношение на финансовите въпроси днес никой няма да успее да ги убеди да постъпят неразумно или недалновидно. Ако някой им предложи изгодна сделка, ще я обмислят много внимателно от всички страни, преди да я приемат.

Близнаците ще имат много нови идеи, но изпълнението им няма да е в техните ръце. Затова е по-добре да се отдадат на заслужена почивка, като заминат на далечно пътешествие.

За Раците днес не е време за взимане на важни решения. Възможно е, ако се заемат с много отговорни задачи, свързани с тях дейности много да се забавят. Така че не трябва да правят прекалено големи планове за деня.

Препоръчително е Лъвовете да избягват спорове и кавги в офиса. Трябва да се опитат да се концентрират, тъй като ще са склонни да си губят ценното време в клюки, а през това време биха могли да окажат сериозна помощ на свои бизнес партньори.

Девите ще се чувстват енергични и целеустремени – готови да предприемат и рискови действия. Предстоят им важни срещи. Не е необходимо да бързат. За предпочитане  е да се заредят с търпение. Решенията, които ще вземат днес, ще доведат до добри резултати.

Везните ще получат висока оценка на работното си място. Ще се превърнат във вдъхновение за няколко души. Ще предразполагат хората, с които се срещат, да им се доверяват и да виждат в тях надежден бизнес партньор. Добре е още веднага да започнат да работят по изпълнението на общите цели.

Скорпионите ще се потопят в тежки размисли за живота и важните неща в него. Ще имат склонност да философстват и има риск в голяма степен да се разсеят и да пропуснат важни срокове, в които е трябвало да изпълнят вече поети ангажименти.

Стрелците ще открият нови начини как да приложат отдавна хрумнали им идеи. Но не трябва да се радват прекалено много – за днес е важно да приключат навреме планираните си задачи.

Козирозите ще имат дар слово тъкмо в ситуации, в които ще трябва да убеждават важни за тях бизнес партньори. Срещите им ще бъдат успешни. Само ще трябва да гарантират, че каквито и решения да вземат, те ще почиват на здравия разум и логиката.

Водолеите ще бъдат успешни ръководители и вдъхновители. Лесно ще взимат решения и въпреки нечии многократни опити, трудно ще бъдат измамени.

Рибите ще имат усещането, че незначителни въпроси отнемат най-много от ценното им време. Тъй като има вероятност да допускат грешки в работата си, е важно да се опитат да се концентрират и колкото е възможно по-бързо, да приключат с поставените им задачи и да отпрашат към някоя екзотична дестинация.

Facebook logo
Бъдете с нас и във