Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Петък, 1 юли – Добронамерени и във весело настроение


Петък, 1 юли – Добронамерени и в добро настроение


Луната този петък, 1-ви юли, е в съвпад с Юпитер и Венера. Тя по такъв начин ще си взаимодейства с тях, че ще можете да се възползвате от положителните влияния на двете планети.

Повечето от вас ще са във весело настроение и ще се отнасят към другите изключително добронамерено. Венера ще стимулира артистичните ви таланти – може да измислите песен или дизайнерски решения за дома ви.

Няколко съвета за представителите на отделните зодии:

Овни, ако планирате да направите сериозна покупка за дома или офиса, не отлагайте - този петък е особено подходящ за нова пералня или копирна машина. И за да не сбъркате в избора си, консултирайте се с някой познавач по темата.

Телци, починете си добре – в противен случай по невнимание може да направите груба грешка, за която после да съжалявате.

Близнаци, ще трябва да поемете отговорност за грешките на други хора. Подгответе се за подобен обрат на събитията – ще излезете от ситуацията само ако се държите хладнокръвно и рицарски.

Раци, не предизвиквайте завист в околните, а още по-малко възмущение със скандалния си начин на обличане. Заложете на строг бизнес дрескод и ще имате успех и при най-тежките преговори.

Лъвове, проявете инициативност. Това ще ви гарантира успех, особено ако се занимавате с изкуство.

Деви, днес ще мечтаете за почивка. Не се упреквайте, не сте слабохарактерни - мечтите обогатяват въображението, а може и да са ви полезни за някоя рекламна кампания.

Везни, чувствате се недооценени? Дошло е времето да потърсите вината не в другите, а в себе си. Преосмислете поведението си. Може би не трябва да сте толкова категорични.

Скорпиони, поради липсата на тръпка в ежедневието, можете да прекрачите някоя и друга граница и да се забъркате в неприятна интрига. По-добре отидете да тичате в парка и не спирайте, докато не си забравите името.

Стрелци, не си създавайте излишни конфликти. В противен случай рискувате репутацията си на ценен служител.

Козирози, не планирайте нищо за днес – очакват ви изненади, които, колкото и предварително да се подготвяте, няма да бъдат задължително приятни.

Водолеи, днес никой няма да ви приема насериозно. Затова отложете срещите по важни бизнес въпроси за по-късно.

Риби, днес лесно ще си възстановите отношенията с хора, които живеят далеч от вас. Това се отнася, както за ваши далечни роднини, така и за приятели, заминали отдавна в чужбина.

Facebook logo
Бъдете с нас и във