Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 9 декември – Радост от малките неща


Четвъртък, 9 декември – Радост от малките неща


Този четвъртък наблюдаваме благоприятен съвпад между Юпитер и Луната. Това се случва в съзвездието Водолей, което означава, че представителите на тази зодия ще могат да се похвалят със завиден късмет. Мнозина ще са силно емоционални и с изострена интуиция.

Мнозина ще почувстват как изпитват радост от малките неща – вкусно приготвен сладкиш, топли лъчи насред зимния ден, приятелска прегръдка. Ценно е да обръщате внимание на детайлите - така ще сте по-позитивно настроени и по-лесно ще се справяте с всякакви трудности.

Ето какво да очакват представителите на отдените зодии:

Овните, които искат да увеличат приходите си, ще трябва да възстановят контактите си със стари другари – бивши колеги, или със стари клиенти в бизнеса.

За Телците има добри новини – днес в работата никой няма да ги притеснява и ще могат да се фокусират върху задачите си. Така ще имат възможност сериозно да помислят как да разширят бизнеса на компанията, за която работят, а оттам – и своята заплата.

За Близнаците би било разумно да не си блъскат главата над сложни главоблъсканици. Това само ще ги депресира и обърка. През първата половина на деня няма да мога да се концентрират особено добре, но вечерта ще се почувстват по-спокойни.

Раците ще трябва да се справят със сериозни предизвикателства – финансовите срокове ще ги притискат. Те ще успеят да се справят, ако твърдо следват приоритетите си, които сами са си определили.

Лъвовете днес многократно ще чуят думата „трябва“. Ако към нея добавят и „да се работи много усилено“, към края на деня няма да имат нито един неразрешен проблем.

За представителите на зодия Дева днес е подходящо време да проучват пазарните тенденции, така че да са наясно на какви цени да заложат. Препоръчително е да отчетат, че цялостната им инвестиционна стратегия трябва да почива на дългосрочни планове.

За Везните е важно на първо време да приключат с рутинните си ангажименти, а едва след това да се заемат с финансовите предизвикателства в работата си.

Скорпионите ще са затрупани от толкова много задачи, че няма да забележат опциите на новото си банково онлайн приложение, от което могат да почерпят ценна информация къде си струва да се инвестира и къде не.

Стрелците ще търсят отговор на въпроса как да постигнат дългосрочна стабилност за компанията си, за да могат да имат онова, което най-много желаят – достатъчно свободно време. Това не става за една нощ и ще им се наложи да си поставят за цел да работят поне 20 процента по-организирано и концентрирано.

Днес Козирозите ще са заети със сложни сметки и изчисления как да повишат печалбите си. Истинската игра, в която трябва да се включат, се развива в реалния живот, а не върху лист хартия. Колкото по-рано го осъзнаят, толкова по-добре ще е за техния бизнес.

За Водолеите е крайно време да се научат да се справят с разочарованията от бизнес партньорите им, а не да се депресират месеци наред. По-добре ще се почувстват, ако си отделят време за малки глезотии - вечеря в ресторант, спа процедури.

Рибите ще си спомнят с носталгия за успешни бизнес сделки в миналото. Могат да се опитат да потърсят тези свои партньори, защото едно възобновяване на взаимоотношенията ще бъде само от полза за всички.

Facebook logo
Бъдете с нас и във