Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 8 юли – Неочаквани емоции


Четвъртък, 8 юли – Неочаквани емоции


Днес планетата Венера, носеща името на богинята на любовта, ще бъде в опозиция на Уран. Това може да събуди отрицателни чувства като ревност, твърде силни страсти, спорове. Възможни са и раздели, но причините за тях са се натрупвали от доста време. Една от тях е ограничаването на личната свобода, а Уран е планета, силно свързана с необходимостта от свобода. Тази опозиция на планетите ще ви влияе в продължение на три дни.

През втората половина от деня Луната ще е в тригон (на 120° от другата планета) с Юпитер. Това е благоприятен аспект, заради който очаквайте да сте в добро настроение. Ще сте внимателни, снизходителни, щедри, мотивиращи и подкрепящи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да трябва да си изплатят заемите.

Телците ще искат да са точни във всяко едно отношение, но с напредването на деня ще стават все по-нетърпеливи. Това може да доведе до усложнения в професионалните им и лични отношения. Добре е да запазят спокойствие.

През първата половина на деня Близнаците ще са в лошо настроение заради натрупали се тревоги през последните няколко седмици. Вечерта ще се чувстват по-спокойни, защото ще правят неща, които наистина им харесват.

Раците ще се зарадват на неочаквани приходи и подкрепа. В личен план ги очаква засилване на чувството за привързаност към семейството. Препоръчително е да са в мир със себе си, защото в момента имат най-малка нужда да загубят душевното си спокойствие.

За Лъвовете е благоприятно време да купят нови мебели или картини за дома или офиса. Днес ще поемат огромен финансов риск, но няма да съжаляват за направения избор.

Представителите на зодия Дева ще възстановят баланса си, когато се погрижат за семейството си. За целта ще им се наложи да забравят за своята пословична пестеливост. По-късно вечерта ще имат вдъхновение да напишат пиеса или разказ за платоничната любов.

Везните, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Други представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Скорпионите ще са като опиянени от успеха си, но е добре да се уверят, че не се пристрастяват към лъскавия начин на живот. Нека не забравят, че колкото повече успехи имат, толкова повече трябва и да работят. За тях би било добре да са твърди и решителни при изпълнението на взетите вече решения.

За Стрелците е благоприятно време да украсят жилището си с редки артефакти и произведения на изкуството. Вечерта им ще бъде изпълнена с романтика.

Козирозите ще работят усилено, макар и да са далеч от постигането на съвършенство. Ще искат да развиват творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазят положителната си нагласа към случващото се – само така - бавно, но сигурно, ще напредват към успеха.

Водолеите ще изпитат внезапна нужда да философстват. Това може да ги накара да похарчат немалко средства за дебели философски трудове. Не трябва обаче да пренебрегват суровите битови обстоятелства, в които живеят. Добре е да водят здравословен начин на живот.

Рибите имат голям шанс да започнат дългосрочна връзка. Може да им се наложи да вземат трудно решение, което ще определи бъдещето им. Мнозина ще се почувстват силно стресирани, но това не трябва да ги отказва да следват сърцето си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във