Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеали


Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеали


Този четвъртък Венера е в Стрелец. Това предизвиква стремеж към възвишени идеали - копнеж по истинската любов, желание всичко, което правим, да бъде красиво и смислено като произведение на изкуството.

Ще търсим в партньорите си постигане на духовна хармония и взаимна подкрепа в развиването на най-добрите ни качества и черти.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните да не се оставят да ги води егото и желанието да са на върха със своята оригиналност особено при публични изяви, тъй като са възможни конфликти и съпротива от страна на хора, на които имат доверие.

Телците е добре да са много внимателни, когато сключват сделки - да не прибързват, да не се обвързват с клаузи, които ще ги натоварят с излишни харчове.

За Близнаците е възможно да чувстват, че нямат особено желание за работа – че натрупаната умора си казва думата. Добре е да се подложат на някаква разкрасителна процедура или СПА терапия, за да си възвърнат енергията и желанието за работа.

Раците е добре да отделят повече време на семейството си. Да използват въображението си, като записват всяка по-цветна идея, която им хрумва, защото може да им потрябва в бъдеще.

Лъвовете ги очаква важно запознанство, в резултат на което ще сключат сериозна сделка с дългосрочни последици. Добре е обаче заради него да не пренебрегват други бизнес контакти.

Девите ще са като магнит за одобрение – ще почувстват прилив на енергия и сила. Препоръчително е да не я използват, за да провокират конфликти, а в името на повече разбирателство и любов.

Везните ще усетят, че интуицията им достига невиждани висоти! Шестото им чувство ще им подсказва правилния път, в случаите, в които им липсва достатъчно информация дали да сключат дадена сделка или не.

Скорпионите ще са склонни да преувеличават - и положителните случки в живота си, и отрицателните. Добре е да се вслушват повече в съветите на по-опитните от тях и да са по-внимателни в работата си.

Стрелецът ще кипи от енергия и жизненост, независимо какво му се случва днес. Късметът ще е на негова страна – без особени усилия ще се представи в благоприятна светлина пред хора, от които бизнесът му зависи в голяма степен.

Козирозите ще се чувстват напрегнати в работата, ще им се наложи да положат повече усилия. Скоро ще разберат, че си е струвало и ще намерят решение на проблемите, които са ги измъчвали.

Водолеите вероятно ще се чувстват леко настинали, отпаднали. Препоръчително е днес да не се насилват да работят. Добре е да се отпуснат и повече да разчитат на помощта на колегите и бизнес партньорите си.

За Рибите все още не е настъпил моментът да вземат решение за промяна в кариерното си развитие, тъй като планетите не са разположени по начин, който да е в тяхна полза. Добре е да изчакат, като през това време могат да видят и неоползотворените добри възможности на досегашната си работа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във