Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 7 юли – Прекрасни взаимоотношения


Четвъртък, 7 юли – Прекрасни взаимоотношения


Луната образува хармоничен аспект тригон с Венера. Ъгълът между орбитите им е 120 градуса. Това ще повлияе благоприятно на вашите взаимоотношения.

Ще сте доволни от себе си и благодарни на съдбата – заради своите постижения и заради хората, които са около вас.

Благоприятната връзка между Луната и Венера ще има хармонизиращ ефект не само върху вас, но и върху животните и околната среда. Успех в работата си ще имат и ветеринарните лекари, зоолозите и природозащитниците, които търсят и спасяват ранени диви животни.

За представителите на отделните зодии е ценно да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес ще трябва да се справите с немалко предизвикателства. Ще трябва да преодолеете част от страховете си, които само ви дърпат назад. Ще успеете, ако извикате в съзнанието си случка от детството си, когато сте се чувствали много смели.

Телци, денят е благоприятен както за преговори, така и за подписване на документи. Преди да поставите подписа си под важен договор, внимателно прочетете клаузите с дребен шрифт.

Близнаци, днес бъдете добри психолози - разберете защо вашите началници ви споделят лични проблеми. Добрите отношения със сигурност са богатство, но в конкретния случай е полезно да знаете с кого си имате работа.

Раци, днес е благоприятен ден за преговори с чуждестранни партньори. Ще установите нови връзки, ще се срещнете с потенциални партньори, които ще спечелите на ваша страна, ако в спокойна атмосфера им представите бизнес плановете си за следващите пет години.

Лъвове, днес колко сте ефективни ще зависи от това с кой крак сте станали. Ако сутринта сте залитнали, защото сте с тежък махмурлук, то избягвайте да взимате важни решения. Ако сте се подхлъзнали, защото сте настъпили котката по опашката, очаквайте днес да се справите с всякакви предизвикателства.

Деви, този четвъртък ще бъде изключително вълнуващ за вас. Избягвайте провокативни предложения - рискувате да станете жертва на интриганти.

За Везните е отличен ден да се вслушат в интуицията си. Ще се чувстват удовлетворени от резултатите в работата си. Съветваме ги, след като са положили толкова усилия в професионален план, днес да излязат сред природата и да си починат.

Скорпионите е добре днес да избягват дейности, предполагащи решаване на технически проблеми, защото разположението на планетите е такова, че ще им влияе отрицателно. Не е нужно точно сега да взимат отговорни решения. По-добре е да се фокусират върху по-лесни задачи.

Стрелците ще се радват на високата оценка на шефовете си. Всички похвали към тях ще са напълно оправдани. Съветваме ги да не забравят да са внимателни и щедри към своите партньори и колеги.

Козирозите е добре днес да потърсят помощ в решаването на проблемите си, защото в противен случай ще загубят много ценно време. Ако се обърнат към началниците си за съвет, да са спокойни – това няма да подкопае авторитета им.

Водолеи, днес ще трябва да поработите повече от обикновено. И макар и да сте изненадани, ще изпитате голямо удовлетворение от работата си. Не се страхувайте да инвестирате в нестандартни идеи - дори и ако става дума за къщи за насекоми.

Риби, в този ден спечелването на съмишленици за каузата на вашата компания изобщо няма да е лесна задача. Но не се отказвайте - и зад най-малкия храст може да изскочи заек.

Facebook logo
Бъдете с нас и във