Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 6 януари – Откриват се възможности, полезни в бъдеще


Четвъртък, 6 януари – Откриват се възможности, полезни в бъдеще


Този четвъртък разположението на Луната спрямо Юпитер е много благоприятно. Ще ни се отрази така, сякаш съдбата ни се усмихва много благосклонно.

Тъй като Луната и Юпитер са във Водолей, представителите на пет зодии ще имат особено голям късмет – на първо място трите въздушни знака Водолей, Близнаци и Везни, а на второ - два от трите огнени знака - Овен и Стрелец. Но и останалите зодии трябва да обърнат сериозно внимание на събитията, които ще им се случат днес – пред тях ще се открият възможности, много полезни за тях в бъдеще.

Водолеят е знакът на бъдещето, а Луната се свързва с женствеността и майчинството, така че може да се очаква, че създадените днес любовни отношения ще прераснат в партньорства за цял живот.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес колегите ви ще станат ваши съмишленици, затова звездите препоръчват да се съберете в някаква неофициална обстановка на халба бира или чаша кафе и да си поговорите на някоя приятна за всички тема, но в никакъв случай не и за бизнес дела и финанси.

Телци, изглежда е време да си спомните, че на света има не само професионални задължения и нетърпящи отлагане дела. Има и не по-малко нетърпящи отлагане дела от личен характер. И сега вече няма да ви топли чувството за собствено достойнство, породено от свършената работа. Имайте предвид, че топлината на любимите ръце днес ще бъде незаменима.

Близнаци, ако днес трябва да се борите с нещо, то това е безредието във вашите мисли. Нека всяка ваша крачка бъде продиктувана от практицизъм. Тогава ще можете, без излишни усилия, да постигнете това, към което се стремите. И не се жалете, работете така, сякаш ще получите награда, и кой знае, може и да ви я дадат.

Раци, днес можете да се впуснете в любовен роман в службата - той със сигурност ще спомага кариерата ви да процъфтява, а и в личен план ще намали доста главоболията ви. Но преди да се решите на тази рискована крачка, обмислете етичната страна на въпроса.

Лъвове, спасявайте се с бягство, и то по-бързо. Вашият най-страшен враг днес ще са вашите добри намерения, които ще ви принудят да извършите куп глупости, ако не успеете предвидливо да се скриете от света вдън-гора. Трудно ще ви бъде да се борите с дейната си натура, но си струва да се опитате.

Деви, днес ще проявите склонност да пофилософствате. Само по себе си това не е лошо, но ако в разгара на усилни бизнес преговори ви хванат в отпусната поза, с усмивка на лице, може и да не проявят разбиране.

Везни, днес е голяма вероятността да си създадете полезни познанства, които благоприятно ще се отразят на кариерното ви израстване или поне на бойната ви нагласа. Напълно е възможно още утре да бъдете толкова въодушевени, че да бъдете готови да се изстреляте нагоре по кариерната стълбица, без чиято и да било помощ.

Скорпиони, на хоризонта се задава делова визита, чиито резултати ще бъдат много важни за цялото по-нататъшно развитие на вашата компания. От това, какво решение ще вземете сега, до голяма степен зависи дали ѝ е съдено да има бъдеще.

Стрелци, днес почти няма да ви остане свободно време. Всеки път, когато решите да се отвлечете, макар и за няколко минути, ще изниква нещо ново за вършене. Постарайте се обаче да направите всичко възможно, този напрегнат период да не продължи дълго.

Козирози, днес ще имате прекрасна възможност открито да си поговорите с шефа. Опитайте се да му изложите в мека светлина промените в професионалната ви дейност, които искате да видите в близко бъдеще. Само бъдете коректни и резултатите няма да закъснеят.

Водолеи, вслушайте се в съветите на приятелите си. Напразно ги смятате за толкова некомпетентни... Напоследък твърде сте се възгордели и не забелязвате, че хората около вас също много знаят и умеят. Бъдете по-внимателни, вслушвайте се в онова, което ви казват.

Риби, днес ви предстои нелека борба със самите вас: една част от вашата същност ще иска почивка, свобода и блажено нищоправене, а другата ще се окаже съзнателна и ще иска да си изпълните непосредствените бизнес ангажименти, които вече безкрайно са ви омръзнали.

Facebook logo
Бъдете с нас и във