Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 5 ноември – Време за огледи на имоти

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Четвъртък, 5 ноември - Ден на Юпитер. Време за огледи и преоценка на имоти.


Този ден е подходящ да поискаме експертни оценки на нашите имоти, за да намалим техните данъци или да ползваме оценката пред банки. Не е подходящо време за стартиране на нов бизнес.

Днес ще имате неочаквани срещи и ще се окажете в изненадващи ситуации – задължително запазете усещането си за равновесие и не участвайте в спорове и конфликти. Емоциите ще ексалират заради партньорите ви или семейството. Денят не е подходящ за съдебни дела. Във всяка една дейност или постъпка днес най-правилното нещо е да се осланяте на интуицията или вътрешния си глас. Денят е подходящ за активности, свързани с църкви, погребения, застрахователи, музика, концерти, медитации. Може да изясните проблеми с делби и наследства и да обсъдите с роднини възможности за решение.

Денят ще е много емоционален и на преден план ще изникнат ситуации, в които ще изяснявате лични отношения. Препоръчваме това да се случи в романтична среда или на вечеря. Днес е добре да посетите възрастни хора – баби, дядовци, родители или да направите дарение за домове със стари хора. Ще имате успех, ако в този ден откривате старчески дом, ако работите с него или го популяризирате.

Денят не е подходящ за подписване на договори, особено ако са свързани с недвижими имоти.

Днес е успешен ден за представителите на Риби, Рак и Скорпион, тъй като тяхната активна позиция и чувствителност ще бъдат подкрепени от планетите. Използвайте енергията си за обмисляне и разрешаване на заплетени ситуации.

Представителите на Везни и Овен да не участват в преговори и да не се доверяват на приятели и съдружници.


Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във