Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески дух


Четвъртък, 5 август – Засилен предприемачески дух


Този четвъртък ще усетите как във вас се пробужда силен предприемачески дух. На това влияе разположението на Луната спрямо Марс. Възползвайте се – дейностите, които започнете днес, ще ги завършите изключително успешно и с лекота.

В професионалния и личния си живот ще бъдете изпълнени със смелост да обсъждате такива теми с партньорите си, които до този момент са били неособено приятни за вас.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще излъчват мощна положителна енергия. Те имат нужда от нея, за да бъдат по-инициативни особено в започването на трудни преговори. За тях денят ще е дълъг и много изморителен.

Онези от Телците, които работят в здравната сфера, точно днес ще имат невероятен успех – профилактичните мерки, които промотират, ще се радват на голяма популярност. Останалите представители на зодията е добре да се придържат към принципа: „Мълчанието е злато“. Да не говорят много, защото рискуват да допуснат грешки, за които после дълго ще съжаляват.

Близнаците е добре да намерят време за себе си, вместо да насочват цялата си енергия в работата. Може просто да прочетат хубава книга или любопитна статия, да се разходят сред природата, да се срещнат с приятели. След тази почивка ще са по-ефективни и пълни с много идеи за нови бизнес проекти.

На Раците ще им се наложи да похарчат сериозни суми за минали бизнес грешки. Това ще ги направи по-внимателни вбъдеще и ще развие умението им да мислят няколко хода напред.

Лъвовете не вярват особено във възможността да получат финансова подкрепа от партньори в бизнеса. Но тъкмо днес е благоприятен момент да се обърнат към тях за помощ.

Представителите на зодия Дева днес ще получат неочаквани предложения, засягащи кариерното им развитие, които ще ги ентусиазират и мотивират. Сега е моментът да започнат по-добре платена работа или дори да променят професионалната сфера, в която се изявяват.

Везните ще имат успех в развиването на бизнес проекти, при които водещото е запазването на баланса – било то в природата, в сферата на екологията, или в извършването на консултантски услуги в сферата на инвестициите.

За Скорпионите е препоръчително да не започват нищо ново. Добре е да запазят спокойствие, да не правят резки движения и да се фокусират върху мисълта как да спестят повече средства за бъдещи свои проекти.

Стрелците днес няма да са в много добро настроение – околните сериозно ще им влияят с оценките и коментарите си. Добре е да избягват онези хора, които ги натоварват с негативизма си.

Козирозите ще имат нужда да презаредят батериите си, защото бизнес партньорите им няма да имат особено доверие в тях и това трайно ще ги изчерпи. Добре е да помислят за разходки сред природата или няколко спа процедури в луксозна обстановка.

Водолеите ще се радват на сериозно насърчение от страна на бизнес партньори, които не са им особено близки. Това ще ги мотивира да рискуват. Нека действат смело – ако вложат 100% от уменията и енергията си в новите начинания, успехът им е гарантиран.

Представителите на зодия Риби, заети в развлекателната индустрия, ще имат днес особено голям късмет. Ще имат усещането, че с минимални усилия печелят невероятно големи възнаграждения. Но усещането им, че „Ден година храни“ е измамно – след известно време ще си дадат сметка, че са се раздали изцяло в работата си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във