Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в Скорпион


Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в Скорпион


Този четвъртък Новолунието навлиза в Скорпион, което е възможно да се отрази като силни вълнения и враждебни настроения. Причината е, че Сатурн и Уран увеличават напрежението във влиянието на Луната. Тези от вас, които са дипломатични и сдържани, ще се справят най-добре с това Новолуние.

Онези представители на зодиите, които не обичат ограниченията, като Скорпиони, Телци, Водолеи и Лъвове, ще усетят най-силно енергиите на Луната и Слънцето, както и на Сатурн и Уран, които пораждат спорове и противоборства. Тези противопоставяния обаче нямат особен смисъл и най-добрият подход ще е дипломатичният.

А ето какво друго да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ги очаква важна бизнес среща. Ако тя включва и вечеря, е добре да си облекат най-ефектната рокля или костюм и да си подотвят предварително темите, които ще искат да обсъдят. Те могат да не са строго фиксирани в границите на общия бизнес – а да включват нови литературни заглавия на пазара, нетрадиционни хобита.

Телците ще се държат така, сякаш някой сутринта им е изял любимата закуска. Ще нервни и изпълнени с безпокойство. Добре е да си припомнят максимата, че и след най-тъмната нощ изгрява зора и да обсъждат с бизнес партньорите си, с екипа си, с шефовете си онези неща в работата, които ги вадят от равновесие.

На Близнаците ще им се наложи да влязат в ролята на омиротворители – веселият им нрав ще бъде от полза за разрешаване на конфликти на работното място. Ако се колебаят дали да похарчат определена сума, за да си осигурят малко забавления и повече удобства, то нека го направят с чисто сърце – заслужават го.

На Раците им предстои изтощителен ден. Ще се самосъжаляват, че са се превърнали в съвременния Сизиф. Положителната новина е, че от напрежението ще свалят някой и друг килограм. Но по-късно през деня среща с приятели ще им помогне да забравят целия стрес.

Лъвовете е добре да вярват повече в своите способности – днес с увереност, добро настроение и борбен дух ще преминат през сериозни предизвикателства. Накрая ще учудят и себе си как са преодолели всички трудности.

Девите ще намерят баланс между работата и удоволствията. Но ще имат усещането, че бизнес партито, на което са поканени, е безкрайно. Броят на финансовите им източници ще се увеличи – ще е правопропорционален на времето, което прекарват в мързелуване.

Везните ще могат в максимална степен да се възползват от социалните си контакти. С лекота ще осъществяват връзки с други хора, които ще допринесат за разрастването на бизнеса им и за печелене на финансови дивиденти.

Скорпионите ще имат успешен завършек на седмицата, ако си направят задълбочен анализ на задълженията. Денят е подходящ и за изплащане на заеми.

Стрелците ще бъдат доволни от това, което притежават. Вероятно ще са удовлетворени и от финансовото си състояние. Като цяло на финансовия фронт за тях денят ще бъде добър и ползотворен.

Козирозите ще искат да прекарат пълноценно времето си със семейството. Това е благоприятен период за планиране на почивките и семейните събирания. За тези начинания би било добре да не се пестят излишно средства.

Водолеите ще бъдат много доволни от решения, които са взели в миналото и припомнят за себе си именно този четвъртък. Но и това, което решат днес във финансов план, ще направи чудеса за тях. Нека не се страхуват да разширят финансовите си операции.

Рибите ще проявят щедрост, но към много тесен кръг свои познати. През целия ден ще договарят отпускане на заеми и планиране на нови бизнес начинания. Добре е да инвестират в центрове за добро прекарване на свободното време за хора от всякакви възрасти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във