Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 30 септември - Упорит труд и самодисциплина


Четвъртък, 30 септември - Упорит труд и самодисциплина


Сатурн е в тригон със Слънцето, което означава, че орбитите им са разположени на 120 градуса една спрямо друга. По този начин влиянието на космическите тела ще ви се отрази като повече самодисциплина, постоянство, търпение и практичност.

Ще имате мощен прилив на енергия в професионалния живот, така че е добре да го използвате, като се заемете с изпълнението на трудни проекти, които от доста време сте отлагали. Сега или никога!

Това е идеално време и да внесете ред в офиса си и в дома си. Тези, които се справят с предизвикателствата днес, ще бъдат много доволни от резултата, който ще имат в бъдеще.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще трябва да действат рационално, за да не настъпят обърквания и грешки. Възможно е да имат спорове с колеги и бизнес партньори. Умело планираните бъдещи действия ще им помогнат да постигнат желаните резултати.

За Телците е добър ден да си купят нова кола - за предпочитане електрическа. Важно е добре да си разпределят времето, да бъдат гъвкави и да се стремят да увеличат производителността си. За целта ще им помогне нов по-бърз компютър, благодарение на който ще си завършат задачите в срок.

Близнаците ще се колебаят сериозно, когато им се наложи днес да взимат решения, но няма нужда да се притесняват. Препоръчително е да инвестират в екологични технологии и в производството на нови зелени енергии.

Раците ще загубят доста време в незначителни задачи и това ще се отрази отрицателно на кариерата им. Добре е да не се отчайват и да не се оставят на лесни промени в настроението. Ако добре планират и организират ангажиментите си, без съмнение скоро ще се поздравят с успехи.

Лъвовете ще работят с хора, които ще са от голямо значение за тях. Ще бъдат похвалени от шефовете си и ще бъдат приветствани от колегите си като герои. Но е добре точно днес да не започват нови бизнес проекти. Ако изчакат още един ден, няма да съжаляват.

Представителите на зодия Дева днес ще са обсебени от мисълта за професионален успех. Добре е обаче, както работят на ниво, така и да спазват професионалната етика и да не ритат конкуренцията по кокалчетата.

Везните да се готвят за изненади! Ще успеят да измислят нов език за програмиране. Така ще заслепят всички със софтуерните си умения.

Скорпионите е добре да се подготвят за тежък ден, повлиян от негативната енергия на ревниви колеги и бизнес партньори. Възможно е да възникнат и технически проблеми в работата им, но е важно да не се оставят да ги завладее лошото настроение.

Стрелците ги очаква ден, изпълнен с предизвикателства. Очаква ги забързан график, а те ще са сънливи и летаргични. Добре е да отложат всички нови планове за някой по-слънчев ден.

Козирозите е добре да се подготвят за сериозен сблъсък с конкуренцията. Въпреки че на повърхността всичко изглежда спокойно, под нея клокочи страховит вулкан.

На Водолеите ще им се наложи да жонглират между много предизвикателни задачи и търсенето на ключово решение на огромен проблем, отлаган с години. Хладнокръвният им подход в работата е единственият ключ към успеха.

За Рибите е добре да поставят граница между личния и професионалния си живот. В противен случай ще се чувстват като изцедени на работното си място и когато излязат в почивка, единствено, което ще искат, е да се заровят под възглавницата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във