Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 28 октомври - Повече полезна самокритичност


Четвъртък, 28 октомври - Повече полезна самокритичност


Днес Венера и Юпитер се разполагат по такъв начин една спрямо друга, че ще усетите, че имате засилен усет кое е красиво и кое - хармонично.

В същото време все още ще се чувства влиянието на квадрата между Венера и Нептун. Освен положителен ефект – ставате по-състрадателни, със засилени телепатични способности и по-влюбени в партньора си, ще усетите и отрицателното му въздействие.

Може да бъдете нерешителни, да не сте достатъчно лоялни към хората, които ви имат доверие, да се чувствате несигурни. Като цяло е добре да сте по-самокритични – така, като с вълшебна пръчка, ще премахнете по-горе изброените неприятности.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще имат желание да посетят историческо място или музей. Финансовите предизвикателства в работата ги провокират да искат да се заредят с вдъхновение от подвизите на предците им. След като го направят, е добре да обърнат малко повече внимание на здравето си, като вечерта се подкрепят с традиционното българско лакомство – баница с лук.

Телците през целия ден ще усещат как мислите им постоянно ги теглят към дома и семейството им. Вероятно техен близък има нужда от тяхната помощ за решаване на неотложен проблем. Добре е бързо да изпълнят задачите си и да се опитат да се върнат по-рано у дома.

Близнаците ще отделят целия си ден за намиране на начини за укрепване на финансовото си състояние. Носят отговорност за много хора, така че ще им се наложи сериозно да помислят върху предизвикателството, пред което се изправят. Само до няколко дни ще намерят решение, важно е да запазят самообладание и в трудната ситуация да открият и нещо положително за бизнеса си.

Раците ще горят от желание да правят подаръци на хора, към които чувстват силна благодарност или просто искат да ги зарадват. Препоръчително е обаче да харчат разумно и да не бъдат толкова силно зависими от емоциите си.

Лъвовете ще се уверят за пореден път, че финансовите облаги им доставят само временна радост. Ето защо е добре да инвестират парите си в курсове по дизайн на сайтове за църкви и манастири, в откриване на цехове за ароматизирани свещи или в звукозаписни студия, където да се записват най-вече дискове с музика за релаксиране.

Девите ще искат да се подложат на шопинг терапия, но тъкмо днес бюджетът им не го позволява. Най-вероятно, докато чакат финансовото им състояние да се подобри, ще дойде лято и ще се чувстват отлично и без любимите си разсипнически терапии. Сега е важно да запазят доброто си чувство за хумор и само да проверят дали имат екипировка за посрещане на сибирски студ в домашни условия.

За Везните е препоръчително да поддържат добри отношения с хора с власт и с неправителствени организации. Едните могат да са им от помощ при разрастването на бизнеса, а другите – да им дадат вдъхновяващи идеи, които заедно да реализират бързо и ефективно.

Скорпионите ще кипят от енергия. Не бива обаче да я използват в планиране, а в изпълнението на ангажиментите си в срок. В последно време са се превърнали в царете на плановете, но досега не са започнали да работят по нито един от тях. Ако не променят това, в съвсем кратко време този техен недостатък ще им се отрази пагубно на имиджа и тогава трудно ще намерят подкрепа дори от бизнес партньорите си.

За Стрелците е възможно е да не успеят да изпълнят целите си в срок. Ще се притесняват от оценката на другите, а това ще намали тяхната производителност и ефективност. Препоръчително е да се абстрахират от мнението на околните за тях и да се концентрират върху задачите си. Да бъдат по-решителни и да дадат най-доброто от себе си. Тяхното мото за днес е добре да бъде: „Прави, каквото трябва – пък да става, каквото ще“.

Козирозите ще са под стрес и това може да ги принуди да действат агресивно. Може да не позволят на никого в офиса да поеме лидерството, въпреки че в момента е добре някой да им помогне в организирането на екипа и в налагането на строги правила в него. Добре е да са по-самокритични към себе си и да си владеят емоциите.

За Водолеите се очертава труден ден – вероятно няма да са в състояние да управляват и организират добре задачите си. По-опитните им бизнес партньори могат да не приемат идеите им. При тези умножаващи се неблагополучия е добре да запазят хладнокръвие.

За Рибите този четвъртък е най-подходящият ден да започнат да усъвършенстват професионалните си умения. Познаването на технологиите в техните тънкости и креативността им ще им помогне да създават чудеса. За бизнеса е важно и умението им да работят със социалните мрежи, нещо, което те добре знаят. Остава им да станат най-добрите.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във