Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 26 май – Факири в измъкването от всякакви ситуации


Четвъртък, 26 май – Факири в измъкването от всякакви ситуации


Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Плутон е 60 градуса. Това разположение на планетите ще подчертае положителните им влияния.

Умът ви ще е като бръснач, а ако трябва да се проявите като дипломат, ще сте истински факири и умело ще се измъквате от всякакви ситуации.

Ще може да давате добре обосновани критични оценки - умение, което ще ви издигне в очите на мнозина. Заради въздействието на Плутон успешно и много аргументирано ще постигате целите си в сферата на финансите и управлението. За съжаление, късметът ще ви се усмихне широко само два дни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес са възможни неочаквани финансови постъпления. Явно не са ви платили цялата заплата, като са забравили за дължимия ви бонус. Тази финансова инжекция ще ви бъде много полезна, особено ако сте планирали скъпа покупка.

Телци, днес вероятно няма да се разберете с шефа си заради някакви дреболии. За него обаче това ще са сериозни грешки от ваша страна. Опитайте се да промените мнението му – днес това е важно за бъдещото ви сътрудничество.

Близнаци, днес ще можете да демонстрирате най-добрите си качества. Страхотен ден за търсещите работа.

Раци, днес ще трябва да положите много усилия, за да разрешите всичките си проблеми в работата, както и да изградите по-силно доверие с хората, на които държите. Не се препоръчва да отлагате решаването на важни проблеми за по-късен период.

Лъвове, днес е благоприятен ден за преговори с чуждестранни партньори. Ще установите нови връзки, ще се срещнете с потенциални партньори, които ще спечелите на ваша страна, ако в спокойна атмосфера им представите всичките си планове за бизнес в близките пет години.

Деви, днес ефективността на вашите действия зависи от това с кой крак сте станали. Ако сутринта сте настъпили котката по опашката, със сигурност денят ви ще е много напрегнат и ще имате много поводи да сте ядосани. Ако още се търкаляте в леглото и имате страшен махмурлук, то избягвайте да взимате важни решения. А ако бързо сте си намерили чехлите, то днес очаквайте да се справите с всякакви предизвикателства.

Везни, този четвъртък ще бъде изключително вълнуващ за вас. Избягвайте провокативни предложения. Хора, които дори не са си и помислили да ви вкарат в приключение, ще ви спретнат една малка Троянска война.

Скорпиони, днес ще трябва да поработите повече от обикновено. Колкото и да сте изненадани, ще изпитате голямо удовлетворение от работата си. Възможно е дори едва утре сутрин да си легнете, след като окончателно сте завършили проекта, по който работите.

Стрелци, днес ще имате чудесна възможност да поговорите искрено с вашия бос. Опитайте се да му опишете как си представяте работата в компанията в близките три години. Бъдете откровени и ще видите, че онова, което зависи от него, съвсем скоро ще бъде изпълнено.

Козирози, сложете край на конфронтацията с колегите, които не ви харесват. Свалете бронята си - днес никой няма да ви атакува и може би е време да започнете да градите мостове към другите.

Водолеи, днес трябва да проведете няколко важни срещи и да говорите с ключови за развитието ви бизнесмени. Съберете мислите си, бъдете мили и усмихнати и демонстрирайте най-доброто от себе си.

Риби, днес е чудесно време да поставите основите на вашия собствен бизнес. Заредете хората около вас с енергията си, защото днес вие сте кълбо от положителни емоции.

Facebook logo
Бъдете с нас и във