Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 25 ноември – Ден за избор


Четвъртък, 25 ноември – Ден за избор


Този четвъртък е ден, в който ще трябва да направите своя избор. Ще трябва да се вслушате не само в гласа на сърцето, но и в разума. Неприятното е, че ви нашепват да поемете в различни посоки. Ще се чувствате разкъсвани между възможности, които ви предлага животът и които отговарят на вашия потенциал – интелигентност, чувствителност и чувство за хумор, и желанието просто да се оставите на случайността – на вълните на съдбата, независимо накъде ви понесат.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще са под напрежение, но е добре да забравят за притесненията си. С напредването на деня ще се почувстват по-сигурни и спокойни. Ако са прекалено стресирани, е добре да си вземат един ден отпуска.

Телците е добре да внимават днес да не ги уцели стрелата на Купидон – не е сигурно дали лесно ще се справят с твърде силните любовни трепети. Днес е подходящ ден да си купят нова техника за поддържане на градината, а ако нямат такава, е добре да помислят да си осигурят нова екипировка за спорта, който харесват.

За Близнаците е време, в което ще преследват целите си като орел - плячката си. Препоръчително е да са внимателни, когато подписват важни документи. Възможно е брокерите и дилърите да понесат големи загуби, но ако действат с един ход напред, могат да избегнат нещастията.

Раците ще изненадат приятелите си приятно с промяната във възгледите си – днес ще се интересуват не толкова от финансови печалби, колкото от мистични явления. По-късно през деня могат да посетят храм, за да намерят утехата, която търсят.

Лъвовете усилено ще се борят със странни, съдбоносни обстоятелства в живота си. Но те са свикнали - всяка тяхна победа се извоюва трудно, с упоритост, с несломим дух и с чувство за хумор.

За Девите е препоръчително днес да избягват покупки. Ако не се вслушат в съвета, да имат предвид, че след като разопаковат новата придобивка, ще останат разочаровани. Най-добре е да разчитат на консултанти особено по отношение на финансовите въпроси.

Везните ще се притесняват, че спестяванията им се стопяват, но от друга страна ще кроят сериозни планове как да спечелят финансови дивиденти от недотам разработени нови източници. Нека смело планират, защото намеренията им ще се увенчаят с успех особено ако инвестират в откриване на сладкарница, в която всичко приготвят сами.

Скорпионите ще трябва да бъдат много усърдни, за да увеличат доходите си. Ако са в сферата на наемния труд, може да им се наложи да поработят допълнително. Това се отнася и за мениджърите на големи компании.

За Стрелците този четвъртък благоприятен ден за купуване на акции. Те трябва да се възползват максимално от този факт, за да увеличат значително финансовите си резерви.

Козирозите да не разчитат днес на значителни финансови печалби. Очаква ги спокоен ден, дори скучен, що се отнася до случващото се на борсата. Затова е възможно и да не им е интересно да правят финансови изчисления. Важното е тази тяхна апатия да не им развали отношенията с бизнес партньорите.

За Водолеите това ще е един от онези дни, когато ще трябва да правят компромиси и да се приспособяват към особеностите на характера на другите. Ще ми върви в дейности, в които се изискват добри организаторски умения.

Рибите днес ще са под огромен психически натиск. Трябва да бъдат внимателни и да се заредят с търпение – все пак напрежението няма да е вечно, само до няколко дни те отново ще се върнат към обичайния си режим на работа.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във