Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 23 декември – Подходящ ден за помирение


Четвъртък, 23 декември – Подходящ ден за помирение


Този четвъртък не се наблюдават особени разположения на планетите, които да са със съществено влияние върху взаимоотношенията ни.

Традиционно четвъртъкът е ден, определян от планетата Юпитер. Тя се свързва с благоприятното влияние върху хората, заети в сферата на висшето образование, защитата на законите и справедливостта.

Ето защо, ако днес очаквате в съда да се гледа дело по ваш случай, може да бъдете сигурни, че ще бъде взето справедливо решение.

Четвъртъкът е и време за ходатайства, защото в този ден от седмицата хората, заемащи високопоставени позиции и имащи някакво влияние, са по-склонни да използват ролята си на обществен фактор с цел добруването на някого.

Четвъртъкът е и особено подходящ ден за помирение. Забравете обидата, простете и ще видите колкото по-лесно ще продължите напред

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще се справят успешно дори и с най-трудните задачи. Нека не се задоволяват само с рутинните си ангажименти, а се насочат към по-предизвикателни проекти. Колегите им ще засвидетелстват своето уважение заради тяхната компетентност и самоувереност. Ако кандидатстват за повишение или на нова позиция, ще имат успех.

За Телците е добре да са по-внимателни, когато работят с пари. Да се въздържат от инвестирането на капитал, защото това може да им донесе само негативни, които да са с катастрофални последици.

Близнаците ще трябва да преодоляват неочаквани препятствия. Важно е да не действат колебливо и да се отърват от натрапчивите си съмнения. Скоро ще се почувстват по-добре, важно е да проявят търпение.

Раците ще са доволни, че хората, с които работят, са настроени приятелски към тях и с интерес очакват техните съвети и споделен опит. Екипният дух, който съществува около тях, ще им позволи успешно да реализират различни проекти. Заедно с колегите си и бизнес партньорите ще се вдъхновяват взаимно и ще се чувстват в стихията си.

Лъвовете е добре да имат предвид, че дори и да получават изкусителни предложения за инвестиции, е добре да изчакат. Може бизнес партньорите им да не им казват всичко. Малко доза скептицизъм никога не е излишна.

За представителите на зодия Дева днес няма да има нищо, което да не могат да постигнат. Ще демонстрират увереност и това още повече ще им помогне при справянето с тежките предизвикателтва.

За Везните днес е идеален ден за дълга екскурзия с приятели. Препоръчително е те да поемат инициативата и да организират барбекю или пикник. Приятелите им ще са благодарни. Всички ще си прекарат страхотно и ще им останат хубави спомени.

Скорпионите е препоръчително да не прекаляват със сладкишите и напитките, а да наблягат на чайовете и салатите. Все пак още не са настъпили коледните празници.

Стрелците да внимават с нереалистичните очаквания, защото те могат сериозно да ги разстроят и объркат. Добра идея е да си направят масаж на стъпалата и някакви релаксиращи процедури.

Козирозите ще имат особено активен емоционален живот, но няма да намират винаги взаимност. Ще изпитат силно желание да изживеят приключение, да пътуват, да откриват нови места.

Водолеите няма да имат препятствия пред нищо. С интуицията си много ловко ще контролират ситуациите в своя полза и дори и да манипулират другите, ще го правят без угризения.

Рибите ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да трябва да си изплатят заемите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във