Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в Близнаци


Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в Близнаци


Днес Слънцето навлиза в Близнаци, така че представителите на този зодиакален знак ги очакват весели рождени дни. Близнаците са надарени с много качества – ясен и като цяло непредубеден ум. Винаги биха ви дали нови идеи и са както добри оратори, така и могат да се изразяват много добре епистоларно. Те са любопитни, импулсивни, трудолюбиви, наблюдателни, но и доста критични. Често имат артистичен талант, но немалко от тях стават добри учени. Обикновено са много учтиви, което им придава допълнително очарование.

Една от отрицателните им черти е, че не винаги може да се разчита на тях и лесно се повлияват от мнението на околните, както и от всякакви други странични фактори. Да пазят тайна също не е от силните им страни. За тях е трудно да не се разприказват и да не кажат много повече от необходимото.

Днес Венера и Сатурн се позиционират по начин, който ще се отрази като по-сериозна доза реализъм в чувствата. Самоувереността ще отстъпи пред лоялността и честността. Вечерта Луната и Уран ще си взаимодействат по такъв начин, че ще повлияят положително върху решителността, изобретателността и късмета при започването на нови начинания.

Днес представителите на зодия Овен ще изпитват радост да помагат на другите, включително и финансово. Но е препоръчително да не прибързват – да са сигурни, че ще могат да си възвърнат финансовите инвестиции. По-добре е да бъдат повече пресметливи, отколкото добродушни.

За Телците е важно да бъдат изключително внимателни, преди да вземат каквото и да било решение, свързано с фондовия пазар или инвестиции в разработването на нови продукти и услуги. Добре е да избягват всякакви хазартни дейности, в противен случай ще натрупат горчив опит.

За Близнаците е препоръчително да избягват да търсят начини как да увеличат капиталите си, тъй като, каквито и действия да предприемат, те ще им донесат разочарование. Нека се ограничат в обичайния си режим на поведение.

За Раците е благоприятно време да инвестират във фиксирани депозити или в изпълнението на държавни поръчки, тъй като това ще им осигури стабилна възвръщаемост. Като цяло на финансовия фронт за тях денят е особено добър.

Представителите на зодия Лъв е добре внимателно да планират инвестициите си и да не разчитат на импулсивни решения. Едно от тях може да е желанието да инвестират в новия си имидж – в дрехи и бижута, които ги карат да се чувстват като кралици и крале. При представителите на зодия Дева ще се наблюдава обратното - въпреки усилията им да спестяват, разположението на планетите е такова, че имат малки шансове да не направят големи разходи. Нека не изпитват угризения – това е временно и няма да продължи твърде дълго.

За Везните е добър ден да започнат работа по общ проект с партньорите си. Времето е подходящо за изграждане на нови финансови бастиони. За Скорпионите този четвъртък е идеален да преминат от сферата на наемния труд в зоната на развиването на собствен бизнес. Тази промяна ще им помогне да спечелят повече пари. Алтернативен вариант е да приемат оферта за по-добре платена работа. Като цяло денят е подходящ за взимане на решения, отнасящи се до личните им финанси.

Стрелците днес няма да изпитват никакви колебания дали да рискуват или не – ще са силно ентусиазирани от мисълта, че могат да се поздравят с големи печалби. Рискът ще е оправдан, ако решенията им имат логични основания.

За Козирозите е добре да се чувстват предупредени, че общите им активи с бизнес партньори или членове на семейството могат да станат повод за недоразумения и спорове. Препоръчително е днес да бъдат особено внимателни стане ли въпрос за решаване на финансови въпроси.

За представителите на зодия Водолей този четвъртък ще е особено благоприятен на финансовия фронт. Ще се ограничат да влагат парите си само в сигурни и печеливши проекти.

Рибите ще изпитват угризения, че харчат неприлично много, но ще спрат тъкмо навреме, преди да е станало твърде късно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във