Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 2 септември - Липса на мотивация


Четвъртък, 2 септември - Липса на мотивация


През втората половина от деня ъгълът между Марс и Нептун ще е 180 градуса. Това разположение на планетите може да ви се отрази като по-слаба воля и липса на увереност. Може да проявите апатия. В такъв ден е добре да следвате една поговорка – любима на астролозите: „Мъдрият човек управлява от звездите“. Това означава да използвате звездите на ваша страна, а не да се настройвате срещу хода на планетите. Да си дадете време за почивка и размисъл, за да не се окаже, че напредвате – но в грешната посока.

Тези, които могат да си вземат почивка днес, са късметлии, а онези, които ще са на бойния си пост в работата, е добре да правят всичко с мярка и да се вслушват в интуицията си.

Понякога трябва да бъдете достатъчно мъдри, за да знаете кога да се откажете от нещо, което не сте в състояние да направите.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще се водят от принципа – „Спестената стотинка е спечелена стотинка“. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи успешни на финансовия фронт.

Телците ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да трябва да си изплатят заемите.

Близнаците, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от вкъщи.

Раците ще си партнират отлично с колегите. В личния си живот ще се радват на подкрепата на близки и приятели. Могат обаче да имат някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от тях.

Лъвовете да бъдат внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка тяхна стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверят, че ако заложат всичко на една карта, няма да загубят най-ценното, което имат.

Девите, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Други представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Везните ще работят усилено, макар и да са далеч от постигането на съвършенство. Ще искат да развиват творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазят положителната си нагласа към случващото се – само така - бавно, но сигурно, ще напредват към успеха.

Скорпионите ще имат големи шансове да получат правото да управляват финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дългосрочни.

За Стрелците денят ще е богат на събития. Ще имат силното желание да се отдадат на спекулативни сделки. Инвестиции, които са правили преди доста време, ще им донесат дивиденти.

Козирозите ще са фокусирани върху финансовото си състояние, но е добре да обърнат внимание на стабилността и напредъка в бизнеса. Препоръчително е да бъдат по-практични и да владеят нервите си.

Водолеите трудно ще взимат решения в сферата на финансите, но ако бъдат внимателни в избора си и не се колебаят твърде много, ще могат да са спокойни, че са постъпили правилно.

Рибите ще са със силно шесто чувство и това ще им помогне в решаването на сложни финансови въпроси. Въпреки това може да им е трудно да решат дали да си купят нова къща или да обновят автопарка си. При опцията да се обзаведат с Lamborghini Countach LPI 800-4, е излишно да имат каквито и да било колебания.

Facebook logo
Бъдете с нас и във