Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуството


Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуството


Днес разположението на Луната спрямо две планети - Нептун и Венера, ще ви се отрази положително. Ще има като ефект засилване на въображението, интуицията, желанието за постигане на хармония. Онези от вас, които са се посветили на творчески професии, ще жънат големи успехи.

В същото време Луната ще си взаимодейства по такъв начин със Сатурн и Уран, че можете да станете по-раздразнителни от обикновено. Затова се заредете с търпение и се откажете да се налагате.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще могат максимално да се възползват от публичните си контакти. От подновяването на различни свои партньорства ще спечелят разрастване на бизнеса на нови територии. Онези от тях, които се занимават с износ на килими, ще подпишат изгоден договор за зареждане на пазарите в Индия.

За Телците е добър ден да анализират разходите си – могат да се опитат да платят свои стари задължения, ако не изцяло, то поне частично, преди да се е натрупала дразнещо голяма лихва.

За Близнаците денят ще е богат на събития. Ще имат силното желание да се отдадат на спекулативни сделки. Инвестиции, които са правили преди доста време, ще им донесат дивиденти.

Раците ще трябва да се справят с овладяването на напрежението на финансовия фронт. След като приключат с рутинните си задължения, е добре да помислят и за финансовото си състояние.

Лъвовете не бива да позволяват финансови проблеми да развалят отношенията им с бизнес партньорите. Препоръчително е да се опитат да бъдат малко по-либерални.

За Девите е препоръчително да мислят не за финансови дивиденти, а за естетически наслади. Една снимка на красива сграда може да ги зареди положително и да ги вдъхнови ударно да завършат деня.

Везните ще предлагат оригинални идеи, ще мислят твърде абстрактно. Ще имат успех, ако инвестират в проекти, свързани с изкуство.

Скорпионите ще са като магнит за бизнес партньори с нестандартни идеи, постигнали много по-високи резултати от тяхната компания. Те обаче ще бъдат привлечени от уменията им да подбират, привличат и мотивират най-добрите кадри.

Стрелците може да са меланхолични и ревниви особено що се отнася до разработването на нови инициативи – ще държат, след като те са дали идеята, те да я осъществят и никой друг да не им се меси.

Козирозите ще се радват на активно въображение, съпричастност и отличен усет за инвестиране в успешни дългосрочни проекти. Ще вложат цялата си енергия и упоритост, за да осъществят желанията си и ще се проявят като лидери.

На Водолеите може да се наложи да решават някакъв битов проблем и това ще ги отдалечи от професионалните им занимания за деня. Покрай него обаче ще научат ценен урок. Той ще им е много полезен после в работата.

Рибите буквално ще бъдат като огън – внимавайте с тях, защото днес са способни на скандали и обиди. Ще защитават като зверове семейството си. Уважавайте чувствата им. Не ги провокирайте и ядосвайте.

Facebook logo
Бъдете с нас и във