Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 18 ноември - Засилена интуиция и емпатия


Четвъртък, 18 ноември - Засилена интуиция и съчувствие


Влиянието на Меркурий и Нептун ни осигурява фантастичен ден. Орбитите на двете планети образуват ъгъл от 120 градуса и този аспект - тригон, засилва въображението, интуицията, идеализма и емпатията.

Мнозина ще започнат благотворителни инициативи. Други ги очакват положителни развития по тормозещи ги проблеми. Този период е много благодатен за хората на изкуството и науката. Той ще продължи един - два дни. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните могат да разчитат на чуждестранните си партньори. Те ще имат късмет и при решаване на дела, свързани с внос, износ, превоз на стоки, подаване на документи в държавни администрации, банки и съдилища.

За Телците денят е хубав за търговски контакти с чужбина. Могат да инвестират в закупуването на нови транспортни контейнери и да наемат нови шофьори на работа при тях.

Близнаците ще са в настроение да дават съвети, да организират важни работни срещи и да намират решение на сложни проблеми. Мнозина от тях ще се проявят като добри оратори със силна харизма.

Раците ще се проявяват като перфектни професионалисти, ще общуват с лекота с всякакви хора. Добре е да намерят и малко време за почивка или да се поглезят с нова прическа или вечеря с приятели.

На Лъвовете може да им се наложи спешно да пътуват в командировка. Други ще изпълнят отдават отлагани ангажименти.

За Девите денят е благоприятен за начало на нов бизнес. Но ще трябва да работят изключително концентрирано. В противен случай ще се чувстват много несигурни и ще загубят целия си първоначален капитал.

За Везните днес е идеален ден да усъвършенстват уменията си. Трябва да избягват да хабят енергия в ненужни спорове, а да се фокусират върху най-важния си проект.

Скорпионите ще бъдат похвалени за усърдната си работа, но ще са склонни да отлагат важни задачи. Препоръчително е да разсрочат някои ангажименти, за да приключат важна бизнес сделка. Онези от тях, които направят вложение в творчески проект, след време няма да съжаляват, защото то ще им се възвърне неколкократно.

Стрелците, които се занимават със строителство и недвижими имоти, ще могат да се поздравят със страхотен удар. Най-накрая ще намерят сериозен купувач на любимата си къща с басейн в двора.

Козирозите ще могат да се похвалят, че благодарение на влиятелен приятел ще разширят бизнеса си. Ще работят ефективно и усилията им ще бъдат оценени.

Водолеите ще са готови за приключения. Денят ще е благоприятен за онези от тях, които се занимават с комуникации. Днес ще са особено убедителни и ще впечатляват както началници, така и клиенти.

Рибите ще трябва да избягват излишни разходи, да бъдат по-организирани и да внимават за детайлите. В края на деня ги очаква важна среща.

Facebook logo
Бъдете с нас и във