Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 17 септември - Новолуние

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Четвъртък, 17 септември - Новолуние


На 17 септември в 14.00 часа, софийско време, настъпва новолуние. Двете светила - Слънцето и Луната - застават едно върху друго. Това е прекрасен момент с много силно енергийно въздействие и влияние. Точно в такова време човек може да си пожелаe различни неща и те обикновено се сбъдват.

Това новолуние е в знака Дева, знак, свързан със служене. Можете да си намисляте желания, които са свързани именно с идеята да сте в помощ на другите. Тези от вас, които се занимават с медицина, масажи, СПА, промотиране на здравословен начин на живот, рекламиране на хранителни добавки или дейности, свързани със селското стопанство – земеделие и животновъдство, сега могат да започнат нещо ново и то ще им тръгне по вода.

Хубави са аспектите на Слънцето и Луната със Сатурн, Плутон и Юпитер в Козирог, което ще подпомогне начинанията ви в сферата на строителството, архитектурата, политическите проекти, застрахователната дейност, включително ще благоприятства делата на съдебните органи.

По време на новолуние е подходящо човек да започва всякакви нови начинания, които трябва да са свързани с растеж и развитие.

Ако имате някакви здравословни проблеми, сега може да се обърнете към небето и планетите за помощ.

Ако започвате здравословен режим на хранене, е добре да го направите сега, защото двете светила в знака Дева ще ви помогнат да се придържате към диетата леко и безпроблемно и да постигате видими резултати.

Осем часа след новолуние е хубаво да си направите списък с желания. Може и да подраните – да започнете от 14.00 часа до 22.00 часа на 17 септември. В списъка може да впишете от две до десет желания, като те трябва да са формулирани така, че да участвате пряко в реализирането им. Например - искате да намерите начин дъщеря ви да се излекува. Добре е желанието ви да бъде формулирано така: „Искам да намеря най-добрия лекар за дъщеря ми!” или „Искам да провокирам дъщеря си да потърси лек за своя проблем!”

Може да си направите и табло на желанията. На червен картон залепете снимки и надписи. Например искате да отидете във Флоренция. Залепете си снимка на града и отдолу напишете желанието си. Може да искате нова кола. Залепете си снимка на желания автомобил и отдолу формулирайте искането си. Може да залепите снимка или сами да нарисувате дома, в който си представяте, че искате да живеете, и със съответния надпис отдолу да го закрепите към картона.

По време на всяко новолуние може да правите списъци и табла с желания, но не и когато има затъмнения. На това новолуние няма да има подобно временно потъмняване, ето защо е голяма вероятността да постигнете успехи с постигането на желанията си. Пожелаваме ви го!


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във