Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 17 юни -Луната и Венера вдъхват жизнерадост


Четвъртък, 17 юни -Луната и Венера вдъхват жизнерадост и нужда от нежност


Луната и Венера застават така една спрямо друга, че ще повлияят на повишаването на доброто ви настроение. Спътникът на Земята и най-женската планета ще въздействат на по-голямата увереност, борбеност и добро настроение.

Ще се увеличи потребността ви да общувате с другите, както и да проявите своите нежни чувства към хората около вас. А ето върху какво по-конкретно трябва да обърнат внимание представителите на отделните зодии.

Овните ще са в добро настроение – ще помагат на близки и далечни, но е добре да внимават да не бъдат принудени да оказват помощ за каузи, които не споделят.

Телците е препоръчително да са особено внимателни, когато взимат решения, отнасящи се до стоковия или фондовия пазар. Добре е да избягват всякакви спекулативни дейности.

Близнаците не трябва да разчитат, че някой ще им даде пари назаем – днес тези техни очаквания ще бъдат разочаровани. Нека просто продължат да изпълняват рутинните си задължения и оставят финансовия въпрос на заден план.

За Раците е добър ден за инвестиции във фиксирани депозити или държавни предприятия, тъй като това ще им осигури по-добра възвръщаемост.

Лъвовете е добре да бъдат много внимателни при преговори за големи инвестиции. Важно е внимателно да планират и да не правят големи разходи още от самото начало.

Девите ще са в импулсивната фаза – харчи, не спестявай. Ще е добре философски да приемат, че ще трябва да преживеят този период на разсипничество, да си вземат поуките и да не се самообвиняват твърде много.

За Везните е добър ден за ново начало. Ще могат да поемат по нов професионален път, да спечелят допълнителни средства и да увеличат спестяванията си.

За Скорпионите е идеално време от чиновници да станат предприемачи. Денят е добър за взимане на важни финансови решения.

Стрелците да не се притесняват да рискуват, тъй като ще спечелят сериозна сума пари, която ще им разреши всички финансови проблеми. Денят е благоприятен за подобни ходове, стига да бъдат рационални.

За Козирозите е препоръчително да бъдат внимателни по отношение на лесните решения. Особено що се отнася до финансовите въпроси. Могат да разчитат и че съвместните им инициативи с колеги и приятели ще имат успешен завършек.

За Водолеите е добре да действат балансирано, когато искат да инвестират в нов бизнес – нито да влагат прекалено големи суми, нито да разчитат, че с малко ще успеят да изпреварят конкуренцията.

Рибите ще имат много разходи – добре е да контролират силното си желание да купуват още и още.

Facebook logo
Бъдете с нас и във